Ce nu s-a spus despre nunta lui Silvio Berlusconi cu iubita cu 53 de ani mai tânără. Cât a costat rochia de mireasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: EPA-EFE
FOTO: EPA-EFE

Nunta de pomină pe care fostul premier italian, Silvio Berlusconi, de 85 de ani, a făcut-o cu Marta Fascina, de 32 de ani, a şocat lumea, mai ales după ce s-a aflat că politicianul a plătit 441.000 pentru evenimentul de poveste. Mireasa a purtat o rochie de dantelă cu trenă de 3,5 metri lungime, de 22.000 de dolari, creată de stilistul Antonio Riva.

Marta Fascina, deputată din partea Partidului Forza Italia, se iubeşte de trei ani cu Berlusconi, care a fost premier al Italiei între 1994-1995, 2001-2006, respectiv 2008-2011. Ea l-a cucerit cu nişte scrisori care i-au mers la inimă şi l-au făcut s-o părăsească pe Francesca Pascale (36 de ani). Relaţia lui Berlusconi cu Marta Fascina a ieşit la iveală după ce fotografii revistei „Diva” l-au surprins pe octogenar în Elveţia, în timp ce plimba căţelul noii lui iubite.

Cununia civilă încă nu a avut loc, din cauza scandalului făcut de cei cinci copii adulţi ai lui Berlusconi, care se tem că tatăl lor, foarte bătrân, va muri şi averea lui uriaşă, de 7,2 miliarde de dolari, va ajunge la soţia tânără.

CONTINUĂ SĂ CITEŞTI PE CLICK.RO

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite