Bruce Willis renunţă la actorie. Boala de care suferă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bruce Willis are probleme de sănătate şi recent a fost diagnosticat cu afazia, care îi afectează abilităţile cognitive Foto: Arhivă
Bruce Willis are probleme de sănătate şi recent a fost diagnosticat cu afazia, care îi afectează abilităţile cognitive Foto: Arhivă

Familia lui Bruce Willis a anunţat că actorul în vârstă de 67 de ani renunţă la actorie, după ce a fost diagnosticat cu afazia, o tulburare cauzată de o boală a creierului care afectează abilitatea unei persoane de a comunica, scrie Variety.

„Pentru admiratorii lui Bruce, familia împărtăşeşte vestea că dragul nostru Bruce are probleme de sănătate şi recent a fost diagnosticat cu afazia, care îi afectează abilităţile cognitive”, se arată într-un comunicat al familiei. „Prin urmare, Bruce renunţă la cariera care însemna atât de mult pentru el”. 

„Este o provocare pentru familia noastră şi suntem recunoscători pentru dragostea, compasiunea şi susţinerea pe care aţi arătat-p”, le-a transmis familia fanilor săi. Mesajul este semnat de: Emma, Demi, Rumer, Scout, Tallulah, Mabel şi  Evelyn. 

        Посмотреть эту публикацию в Instagram                       Публикация от Rumer Willis (@rumerwillis)

Cariera lui Willis a început la începutul anilor 1980, cu roluri în filme precum „Verdictul” al lui Sidney Lumet. Cariera sa a explodat mai târziu în acel deceniu, datorită rolului său principal, alături de Cybill Shepherd, în serialul ABC „Moonlighting” şi a interpretării lui John McClane în filmul de acţiune din 1988 „Die Hard”, care i-a oferit lui Willis prima sa franciză majoră. 

De-a lungul carierei sale de patru decenii, filmele lui Willis au încasat peste 5 miliarde de dolari în întreaga lume. 

Willis a apărut în blockbustere precum „The Fifth Element” (1997), „Armageddon” (1998) şi „The Sixth Sense” (1999). Alte filme clasice ale sale: „The Last Boy Scout” (1991), „Death Becomes Her” (1992), „Pulp Fiction” (1994) şi „12 Monkeys” (1995). 

El a fost nominalizat la cinci Globuri de Aur (câştigând unul pentru „Moonlighting”) şi trei Emmy (câştigând unul pentru „Moonlighting” şi altul pentru rolul său de invitat în „Friends”).

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite