Aurel Pădureanu, despre moartea Corneliei Catanga: „Cornelia avea premoniţii. Ştia că nu mai apucă Paştele“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cornelia Catanga şi Aurel Pădureanu
Cornelia Catanga şi Aurel Pădureanu

Aurel Padureanu şi Alex, soţul şi fiul Corneliei Catanga, sunt înmărmuriţi de durere după ce marea artistă de muzică lăutărească a plecat dintre noi, la 63 de ani, răpusă de COVID-19.

Aurel Pădureanu nu-şi revine din plâns de două zile, de când şi-a dus la groapă, după protocolul Covid, iubirea vieţii. “N-aş dori nici la cel mai mare duşman al meu să i se întâmple aşa ceva. A murit sufletul nostru, iubirea vieţii mele. Nu cred nici acum, o simt aproape de mine şi de Alexandru”, a declarat Pădureanu, plângând, în hohote, la emisiunea Exclusiv VIP, de la Prima TV.

Aurel Pădureanu a mărturisit că marea artistă şi-a presimţit moartea încă de la începutul anului.

“Cornelia avea premoniţii! Anul trecut, ea a făcut pomul de iarnă, a cumpărat tot. Era fericită. A făcut un pom extraordinar de frumos. După 10 ianuarie însă noi am vrut să-l desfacem, să nu-l mai ţinem. A început să plângă atunci cu lacrimi mari şi mi-a zis: «de ce mi l-aţi desfăcut că la anul nu ştiu dacă mai fac pomul. Nu cred că mai apuc nici Paştele! Vreau să mă duc lângă mama mea!» Lua multe pastile, o dureau mijlocul, picioarele. N-am crezut în viaţa mea că chiar aşa se va întâmpla. Ea avea o aură de la Dumnezeu, ne făcea toate plăcerile, şi mie, şi lui Alexandru. Acum, în martie, când a împlinit 63 de ani, i-am luat un parfum care-i plăcea ei”, a povestit Aurel Pădureanu, în emisiunea lui Cristi Brancu.

Înmormântarea Corneliei Catanga a avut loc la Cimitirul Ghencea Civil sâmbătă, 27 martie, şi s-a făcut după protocolul Covid, cântăreaţa ieşind pozitivă la cel de-al doilea test Covid realizat în spital. La înmormântare nu au fost prezenţi decât 15-20 de oameni şi doar patru persoane publice: Sonia Trifan, Panseluţa Feraru, Mara Bănică şi Luis Lazarus.

Află pe Click! ce spune Aurel Pădureanu despre înmormântare şi despre ce s-a întâmplat cu marea artistă când a ajuns la spital

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite