Au avut probleme cu drogurile şi alcoolul. Celebrităţile care au recunoscut că au consumat substanţe interzise

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Multe celebrităţi au recunoscut că au consumat droguri. (Foto: colaj)
Multe celebrităţi au recunoscut că au consumat droguri. (Foto: colaj)

Poate că celebritatea are şi ea un preţ. Multe celebrităţi cunoscute la nivel internaţional au recunoscut că s-au confruntat cu probleme. Şi-au încecat amarul în alcool, dar, mai grav, în droguri. Au consumat substanţe interzise, iar unele dintre ele au ajuns şi la dezintoxicare.

Din exterior, viaţa de vedetă pare perfectă: lumini, ţinute, petreceri, hoteluri de cinci stele, dar nu e totul roz. Mulţi artişti, multe staruri au avut de suferit din cauza celebrităţii lor. Viaţa personală le e expusă întotdeauna, sunt urmăriţi la orice pas de paparazzi, nu se mai pot baza întotdeauna pe discreţia apropiaţilor. Multe vedete au admis că au consumat alcool, dar şi droguri. Nume mari din industria muzicală, din cea cinematografică au avut probleme: Angelina Jolie, Britney Spears, Pink, Eminem, sunt doar câteva nume celebre. Şi în România vedetele au consumat substanţe interzise: Cheloo sau regretatul Andrei Gheorghe.

Britney Spears a consumat droguri din adolescenţă

A avut succes imens cu albumul lansat în 1999, dar a luat şi câteva decizii proaste. Britney Spears s-a apucat de băut la 13 ani, după ce a intrat în faimosul Mickey Mouse Club.

Citeşte continuarea aici!

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite