Adele le explică fanilor cum să-i pronunţe corect numele

0
Publicat:

Adele, una dintre cele mai de succes artiste ale muzicii pop actuale, a profitat de o întâlnire cu fanii săi, cărora le-a explicat cum să-i pronunţe corect numele, aspect pe care mulţi păreau să nu-l cunoască, notează joi EFE.

adele deschidere jpg

În timpul întâlnirii, intitulată „Happy Hour with Adele“, transmisă pe Youtube şi care a constat într-o serie de întrebări şi răspunsuri, cântăreaţa a subliniat faptul că una dintre susţinătoarele care i-a adresat o întrebare i-a pronunţat corect numele.

Astfel, Adele a explicat că, în timp ce multe persoane îi pronunţă numele „Adel'', ea însăşi doreşte ca numele ei să fie pronunţat „Adeil'', a relatat CNN.

La întâlnirea cu fanii, artista britanică în vârstă de 34 de ani şi care locuieşte în Los Angeles (California), câştigătoarea mai multor premii Grammy, Emmy şi Oscar, a anunţat noi concerte în Las Vegas (Nevada) şi şi-a prezentat videoclipul pentru piesa „I Drink Wine''.

Adele s-a văzut nevoită să-şi anuleze în această vară seria de concerte în Las Vegas, cu o zi înaintea primului spectacol. Ea a calificat situaţia drept „cel mai greu moment'' al carierei sale.

Cântăreaţa a declarat la acea vreme că anularea concertelor s-a produs din cauza „întârzierilor'' de producţie şi a faptului că jumătate din echipa sa s-a îmbolnăvit de coronavirus. Totuşi, într-un interviu cu revista Elle, Adele a recunoscut că adevăratele motive ale anulării concertelor au fost diferendele artistice pe care le-a avut cu organizatorii evenimentului.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite