Actriţa Helen Mirren este noua imagine a companiei L'Oreal, la 69 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţa britanică Helen Mirren, în vârstă de 69 de ani, este noua imagine a brandului de cosmetice L'Oreal, semnând un contract de 11,4 milioane de euro, după cum relatează tabloidul „Daily Mail“.

L'Oreal alături de celebrităţi care au mai puţin de jumătate din vârsta ei, printre care se numără cântăreaţa de muzică pop Cheryl Cole (31 de ani), modelul Lara Stone (30 de ani), precum şi actriţele Blake Lively (27 de ani), Eva Longoria (39 de ani), mai notează „Daily Mail“.

Celebra companie oferă, de regulă, contracte unor vedete mult mai tinere – altele decât actriţa Jane Fonda (76 de ani), singura ambasadoare L'Oreal comparabilă ca vârstă cu Mirren este actriţa Diane Keaton (68 de ani).

Mai mult decât atât, Mirren este una dintre puţinele figuri britanice de pe lista ambasadorilor companiei, alături de actorul Hugh Laurie (55 de ani) şi Cheryl Cole. Mirren, care a fost recompensată cu Oscarul pentru rolul din „The Queen“, a fost aleasă tocmai pentru că reprezintă dovada că este posibil să-ţi menţii frumuseţea şi energia la un nivel ridicat indiferent de vârstă, iar contractul este unul profitabil, valorând aproximativ 11,4 milioane de euro.

Helen Mirren rămâne, totuşi, o femeie modestă în ciuda noului ei rol: „Eu nu sunt superbă şi nu am fost niciodată, dar întotdeauna am arătat destul de bine şi sunt dornică să rămân aşa. Întotdeauna mi-a plăcut marca L'Oreal Paris şi sper să le pot inspira femeilor o mai mare încredere în ele şi să le determin să facă tot ce este posibil pentru a rămâne naturale“, a mărturisit artista, citată de „Daily Mail“.

Actriţa, care a descris îmbătrânirea ca fiind „aventura vieţii ei“, a mărturisit că se simte mult mai fericită acum decât atunci când era tânără: „Lucrul ciudat este că te simţi mult mai confortabil cu tine, chiar dacă timpul îţi dă tot mai puţine motive pentru a o face. Când eşti tânăr şi frumos, eşti paranoic şi nefericit, apoi îmbătrâneşti. E ironic, într-adevăr.“

În plus, Mirren a dezvăluit că adesea se tunde singură, susţine că merge la coafor doar o dată pe an şi recunoaşte că nu obişnuieşte să facă exerciţii fizice. „Nu ştiu cu adevărat ce însemană o rutină de frumuseţe, dar îmi plac produsele de frumuseţe şi încerc unele noi destul de des. Mă machiez în fiecare zi. În ziua de astăzi nu mai trebuie să cheltui foarte mulţi bani pentru a cumpăra lucruri de calitate“, a explicat actriţa. 


Puteţi citi şi:

Cele mai periculoase ingrediente din produsele cosmetice Ca urmare a studiilor care demonstrează cât de nocive sunt unele ingrediente din cosmetice, mai multe companii le-au eliminat din compoziţia produselor lor. Mai sunt, însă, companii care le folosesc în continuare, cum sunt L’Oréal şi Revlon, iar organizaţia americană Environmental Working Group a lansat o campanie de somare a producătorilor să le înlocuiască.

Julianne Moore: „Să îmbătrâneşti nu e atât de rău pe cât pare“ Deşi nu a descoperit fântâna tinereţii şi nici nu cheltuişeste o avere pe produsele cosmetice, Julianne Moore a câştigat lupta cu timpul. Într-un interviu pentru revista „New Beauty“, actriţa cu ten de porţelan, în vârstă de 53 de ani, a dezvăluit secretele tinereţii fără bătrâneţe: creme ieftine, cât mai multă apă şi exerciţii fizice.

Cher nu suportă bătrâneţea: „Nu m-am mai privit în oglindă de mulţi ani“ Cântăreaţa americană Cher (68 de ani), a cărei carieră, presărată cu hituri muzicale şi filme apreciate, se întinde pe aproape jumătate de secol, a declarat, într-un interviu acordat revistei „AARP The Magazine“, că nu s-a mai privit în oglindă de câţiva ani deoarece nu suportă ideea că a îmbătrânit, notează femalefirst.co.uk.

Helen Mirren critică serialele violente difuzate de televiziunile britanice: „Cele mai multe victime sunt femei“ În ajunul ceremoniei de decernare a premiilor BAFTA, în cadrul căreia actriţa Helen Mirren va fi recompensată cu cea mai înaltă distincţie, Fellowship, artista critică faptul că un număr tot mai mare de femei mor în serialele difuzate de televiziunile britanice, după cum informează „The Guardian“.

FOTO VIDEO Premiera săptămânii: „Război în bucătărie“, explozia condimentelor indiene într-un film nerecomandat pe stomacul gol Filmul „The Hundred-Foot Journey/Război în bucătărie“ are astăzi premiera în cinematografele din România. Povestea unui tânăr indian emigrat în Franţa aduce în prim-plan puterea şi savoarea condimentelor indiene, precum şi o Hellen Mirren care realizează încă o dată un rol magistral.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite