Actriţa Halle Berry divorţează pentru a treia oară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halle Berry şi Olivier Martinez şi-au început relaţia în timpul filmărilor pentru „Valul întunecat“ FOTO AFP
Halle Berry şi Olivier Martinez şi-au început relaţia în timpul filmărilor pentru „Valul întunecat“ FOTO AFP

Actriţa americană Halle Berry (49 de ani) şi cel de-al treilea soţ al ei, actorul francez Olivier Martinez (49 de ani), au anunţat că au decis să divorţeze, punând astfel capăt unui mariaj care a durat doi ani, potrivit agenţiei Reuters.

Acesta este primul divorţ pentru Olivier Martinez şi cel de-al treilea pentru Halle Berry, care are un fiu în vârstă de doi ani cu actorul francez. Cei doi artişti au invocat motivul clasic al diferenţelor ireconciliabile, precizează site-ul TMZ.com, citat de Mediafax.

„Cu inima grea, am luat decizia de a divorţa. Vom merge mai departe fiecare pe drumul său, dar cu iubire şi respect unul pentru celălalt şi concentrându-ne asupra a ceea ce este mai bun pentru fiul nostru. Fiecare îi doreşte celuilalt tot ce este mai bun în viaţă“, au precizat cei doi actori într-o declaraţie comună.

În ciuda faptului că aceştia susţin că separarea este una amiabilă, potrivit unor surse citate de revista „People“, artiştii nu reuşesc să ajungă la o înţelegere cu privire la termenii custodiei comune a fiului lor, Maceo-Robert. 

În acest proces, artistul francez este reprezentat de avocata Laura Wasser, considerată un guru al procesolor, ocupându-se de divorţurile unor vedete precum Kim Kardashian, Heidi Klum şi Ryan Reynolds. 

Potrivit aceloraşi surse, în despărţirea actorilor a jucat un rol important şi faptul că nu s-au înţeles cu privire la oraşul în care să locuiască, dar şi pentru că Martinez are „un temperament violent“.

Halle Berry a început o relaţie cu Olivier Martinez în 2010, în timpul filmărilor de la producţia cinematografică „Valul întunecat/ Dark Tide“. Cei doi actori s-au logodit în martie 2012 şi s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii private în Franţa, pe 13 iulie 2013. Fiul lor, Maceo, s-a născut în octombrie 2013, la Los Angeles.

Actriţa americană a mai fost căsătorită cu jucătorul de baseball David Justice, în perioada 1993 - 1997, şi cu cântăreţul Eric Benet, în perioada 2001 - 2005. Apoi, Halle Berry a avut, în perioada 2005 - 2010, o relaţie cu modelul canadian Gabriel Aubry, cu care are o fiică, Nahla, născută în 2008.

Actorul francez Olivier Martinez a avut relaţii cu mai multe femei celebre, precum actriţele Mira Sorvino, Juliette Binoche, Michelle Rodriguez şi Rosie Huntington-Whiteley, cântăreaţa Kylie Minogue şi modelul Goya Toledo.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite