Actorul Will Smith a mărturisit că s-a gândit să-şi ucidă tatăl pentru a-şi răzbuna mama

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO EPA-EFE
FOTO EPA-EFE

Actorul Will Smith a spus că în cartea sa bibliografică „Will” a mărturisit şi despre faptul că în trecut s-a gândit să-şi ucidă tatăl, pe care-l acuză că era abuziv cu mama lui pe vremea când era copil, scrie Insider.

„Tatăl meu era violent, dar în acelaşi timp venea la fiecare meci, piesă de teatru şi recital. Era un alcoolic, dar era treaz la fiecare premieră a unuia din filmele mele”, a scris actorul într-un fragment din cartea sa, obţinut de revista People.

Actorul a mai relatat un moment violent între părinţii lui la care el a fost martor şi despre care a spus că l-a marcat timp îndelungat.

„Când aveam 9 ani l-am văzut pe tatăl meu lovind-o în cap pe mama atât de tare încât s-a prăbuşit la podea. Am văzut-o scuipând sânge. Acel moment m-a definit cine sunt ca persoană probabil mai mult decât oricare alt moment din viaţa mea”, a scris Will Smith, transmite Hotnews.

Will Smith a mai scris că regretă că nu a putut să o apere pe mama sa în acea zi. „Tot ce am făcut de atunci – premiile şi laudele, faima şi atenţia, personajele şi râsetele – au fost o serie subtilă de scuze faţă de mama mea pentru lipsa mea de acţiune din acea zi. Că am eşuat în acea zi. Că nu l-am înfruntat pe tatăl meu. Că am fost un laş”, a mai continuat actorul.

El a mărturisit că a dorit să-şi răzbune mama şi că a ajuns să îl îngrijească pe bărbatul care se îmbolnăvise de cancer, moment în care a vrut să-şi îndeplinească promisiunea.

„Într-o noapte, în timp ce îl duceam cu grijă în scaunul cu rotile din dormitorul său către baie, un gând negru m-a cuprins. M-am oprit la capătul scărilor. L-aş putea împinge în jos şi aş putea scăpa basma curată cu uşurinţă. Însă deceniile de durere, furie şi resentimente s-au stins apoi încet şi l-am dus pe tăticul la baie”, a mai scris actorul american.

El mai afirmă că şi-a canalizat furia înspre o altă perspectivă: „Nu poţi primi nimic din lumea materială care să îţi ofere linişte interioară sau împlinire. În cele din urmă nu contează câtuşi de puţin cât de mult te-au iubit oamenii – vei putea zâmbi doar pe baza a cât de mult i-ai iubit tu”, a mai scris Will Smith.

Părinţii lui Will Smith au divorţat în 2000. Tatăl actorului a murit în 2016.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite