25 de lucruri pe care nu le ştii despre Madonna spuse chiar de ea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Madonna este cea mai bine vândută cântăreaţă din secolul al
XX-lea FOTO AP
Madonna este cea mai bine vândută cântăreaţă din secolul al XX-lea FOTO AP

Madonna (56 de ani) este cunoscută pentru gesturile sale excentrice şi mai ales prin citatele sale memorabile. Aceasta a oferit, din nou, mostre specifice caracterului său, odată cu un nou interviu ce urmează să fie publicat în „US Magazine“. Printre aspectele dezvăluite de vedetă se numără faptul că suferă de claustrofobie, că l-a iubit în tinereţe pe Alain Delon şi că unul dintre secretele frumuseţii sale constă în folosirea gheţii.

Madonna a oferit recent un interviu pentru publicaţia „US Magazine“ în care a explicat pe îndelete aspecte mai mult sau mai puţin ştiute ale vieţii sale. În materialul ce urmează să fie publicat, Madonna a vorbit deschis despre frica sa faţă de spaţii înguste, despre secretele tinereţii sale, despre ceea ce detestă sau adoră, despre momentele plăcute ale carierei sale, dar şi despre cele care i-au cauzat bătai de cap. Mai jos, o serie de citate ale artistei din viitorul interviu.

Considerată „una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor“, numită şi „Queen of Pop (regina muzicii pop)“, Madonna este cea mai bine vândută cântăreaţă din secolul al XX-lea, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie 2008, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

1.„Cântecul care îmi place cel mai mult din propriul repertoriul este «Bitch I’m Madonna» - în mod natural. În schimb, nu îmi place «Material Girl». Nu vreau să îl aud din nou“.

2.„Oraşul meu preferat este Roma. Este atât de frumos. Lumina oraşului mă linişteşte, arhitectura este splendidă, iar mâncarea este incredibilă. Îmi place cu totul“.

3.„Nu suport ciupercile. Sau escargot (n.r. - melci serviţi ca aparitiv în Spania şi în Franţa). E ca mucusul nazal. Un mucus nazal foarte scump“.

4.„Persoana pe care o admir cel mai mult este Paul Farmer. Este doctor şi activist şi cel care a reconstruit sistemul de îngrijire a sănătăţii din Haiti, chiar înainte de cutremurul din 2010. Acelaşi lucru l-a făcut în Rwanda“.

5.„Ultima dată când am mers la cumpărături a fost în urmă cu un an de zile“.

6.„Nu îmi lipseşte traiul pe care îl duceam în Michigan pe când eram tânără. Absolut deloc“.

7.„Persoana pe care vreau cu ardoare să o întâlnesc este Preşedintele Obama. Când naiba o să îl cunosc? Trebuia să mă invite deja la Casa Albă. Probabil se gândeşte că sunt o apariţie şocantă pentru a fi acolo. Sunt îngrijorată. Dacă eram puţin mai modestă sau dacă aş fi fost căsătorită cu Jay Z... Hei, dacă Jay m-ar lua drept a doua soţie, atunci aş primi o invitaţie“.

madonna foto ap

8.„Singura piesă vestimentară pe care nu aş purta-o ar fi o pereche de bikini din blană“.

9.„Cele mai fericite momente din viaţa mea au fost atunci când s-au născut copiii mei (n.r. - Lourdes - 18 ani, Rocco - 14 ani, David - 9 ani şi Mercy - 9 ani), dar şi atunci când m-am căsătorit (n.r. - o dată cu Sean Penn, iar a doua oară cu Guy Ritchie)“.

10.„Ochii reprezintă pentru mine partea preferată a corpului meu, iar picioarele se află la partea opusă. Picioarele mele sunt destul de dezgustătoare“.

Madonna consideră că picioarele sale nu arată bine FOTO AP

11.„Căsniciile nu durează în timp dacă împarţi baia cu soţul tău. Cel mai bun lucru care ţi se poate întâmpla atunci când eşti singur este că ai parte de intimitate“.

12.„Când vine vorba de căsătorie, urăsc să mie se spună «soţie»“.

13.„Plăcerile mele vinovate sunt pizza şi cartofii prăjiţi. De fapt, chipsurile. Oricum îmi plac toate la fel de mult“.

14.„Ultima dată când am fost absolut copleşită şi fascinată a fost în clipa în care l-am întâlnit pe Alain Delon, în timp ce eram în Copenhaga, în timpul ultimului meu turneu. Am încercat să ajung la el pentru a realiza o apariţie surpriză în timpul unui show TV. Tremuram toată pentru îl iubesc atât de mult. Niciodată nu l-am întâlnit pe acest tip, îl cunoşteam doar din filme. A fost iubirea mea din adolescenţă“.

15.„Nu prea mă uit la televizor. Singurele show-uri care îmi plac sunt «True Detective» şi o serie irlandeză denumită «The Fall», nu mă simt jenată să zic asta. Mulţi spun «The Fall cu Jamie Dornan (n.r. - actorul care a jucat în Fifty Shades of Grey)», dar eu zic «The Fall cu Gillian Anderson (n.r. - actriţă cunoscută pentru rolul jucat în serialul Dosarele X)». Este atât de bună în ceea ce face!“.

16.„Singura ambiţie pe care aş vrea să mi-o îndeplinesc ar fi să ies la o întâlnire cu Drake şi doar să îl sărut“.

17.„Cel mai jenant moment din viaţa mea a fost să cad de pe scenă. Permite-mi să reformulez: să fiu sufocată de două fetiţe japoneze - la gala din 2015 a Brit Awards. Extrem de jenenat“.

18.„Cel mai frumos lucru la care am fost martoră a fost să îmi văd fiica (n.r. - Lourdes) în timp ce cânta la ukulele (n.r. - instrument muzical asemănător cu o chitară mică) şi fredona «La Vie en Rose» pentru mine“.

19.„Ritualul meu secret de menţinere a frumuseţii este de a-mi pune gheaţă, în fiecare dimineaţă, pe ochi. Ice, ice, baby!

20.„Dacă aş rămâne blocată pe o insulă pustie, fie cu Vabilla Ice (n.r. - fost prieten), fie cu Dennis Rodman, l-aş alege pe Dennis. El are un simţ al umorului mult mai dezvoltat. Plus că ar putea să îmi poate şi hainele“.

image

Denis Rodman FOTO GettyImages/Gulliver

21.„Urăsc ca oamenii să facă presupuneri. Fără să facă documentare şi să pună întrebări, pur şi simplu presupuneri. Asta mă scoate din minţi. De asemenea, nu îmi place să vorbesc cu cineva atunci când persoana respectivă scrie mesaje. Copiii mei fac asa. Îmi vine să mă urc pe pereţi! Întotdeauna le pun mâna pe telefon şi stric ceea ce fac“.

22.„Nu pot să spun care a fost cea mai prostă întâlnire de care am avut parte, dar au fost multe. Sunt o femeie a lumii, baby. O calitate care nu poate fi negociată pentru un posibil amant: nu trebuie să stea niciodată departe de mine mai mult de două săptămâni“.

23.„Sufăr de claustrofobie. Nu îmi place să fiu blocată în spaţii mici sau să fiu înconjurată de mulţimi. Mă sperie“.

24.„Ziua mea liberă ideală s-ar rezuma la a stat tot timpul în pat - aş dormi câteva ore, m-aş trezi şi m-aş uita la filme vechi, cum ar fi «Breathless», preferatul meu. Aş mânca, aş petrece timp cu copiii, apoi m-aş culca la loc. Nu aş părăsi dormitorul“.

25.„Amintirea mea preferată legată de Michael Jackson a fost atunci când l-am convins să-şi lase garda jos. Era atât de timid. Odată l-am îmbătat în Beverly Hills. Conduceam Mercedesul meu şi l-am provocat să îşi arunce ochelarii de soare pe geam. Nu s-a putut opri din râs“.

image

Madonna, alături de Michael Jackson FOTO Huffington Post

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite