X Factor: o campioană naţională la atletism „deschide jocurile“ pe scena show-ului de la Antena 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Juriul X Factor este compus de Horia Brenciu, Delia Matache şi Ştefan Bănică Jr. FOTO Antena 1
Juriul X Factor este compus de Horia Brenciu, Delia Matache şi Ştefan Bănică Jr. FOTO Antena 1

O campioană naţională la atletism aduce, vineră seară, „flacăra olimpică“ pe scena X Factor, în timp ce un concurent, care se visează Pavarotti al României îşi va cere de nevastă, prin telefon, prietena cu care tocmai s-a certat.

Nimeni nu se aştepta ca pe scena „X Factor“ să vadă aptitudini sportive, în loc de muzică. Însă o concurentă care aspiră să ajungă cât mai departe în concurs a reuşit să provoace un moment cu totul şi cu totul neprevăzut pe scena „X Factor“. Campioană naţională la ştafetă 4x400 m, concurenta i-a inspirat atât pe Delia, Brenciu şi Bănică, cât şi pe Răzvan şi Dani, prezentatorii show-ului: aceştia au dat naştere unei adevărate probe de atletism pe scena concursului, în care au mixat cu mult umor elemente din cunoscute probe de atletism, favoritele lor fiind ştafeta, dar şi flacăra olimpică. În timp ce membri juriului se antrenau şi se organizau pe scenă, Dani a avut ideea să declare deschise „jocurile“ cu o flacără improvizată. Cum s-a desfăşurat totul, telespectatorii Antena 1 vor afla în ediţia de vineri, 25 septembrie, de la ora 20.30.

Dani Oţil FOTO Antena 1

dani foto antena 1

În aceeaşi ediţie, scena „X Factor“ va fi locul de desfăşurare al unor concurenţi de vârste, ocupaţii şi naţionalităţi cât se poate de diferite. Aşa se face că o surpriză va fi vinerea aceasta un grup de doi italieni, veniţi de la Roma să arate că ştiu să cânte. Deşi nu şi-au găsit încă un nume pentru formaţia lor, cei doi speră ca „X Factor“ să îi facă celebri şi acesta să fie începutul unui şir lung de succese muzicale.

Din ediţia de vineri seară nu va lipsi nici o cerere în căsătorie. Un concurent care se visează Pavarotti al României îşi va lua inima în dinţi şi îşi va cere de nevasta, prin telefon, prietena cu care tocmai a avut o ceartă. Ce va spune aceasta şi va replica juriul „X Factor“, telespectatorii vor afla vineri seară. de la 2030. la Antena 1. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite