Un nou indiciu că Jon Snow nu a murit: actorul Kit Harington, surprins la filmările serialului „Urzeala tronurilor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Actorul Kit Harington, interprretul personajului Jon Snow, continuă să-şi facă apariţia la filmările serialului „Game of Thrones” din Irlanda de Nord FOTO dailymail.co.uk
Actorul Kit Harington, interprretul personajului Jon Snow, continuă să-şi facă apariţia la filmările serialului „Game of Thrones” din Irlanda de Nord FOTO dailymail.co.uk

Moartea lui Jon Snow este pusă, din ce în ce mai mult, sub semnul întrebării, după ce interpretul personajului, actorul Kit Harington, a fost surprins pentru a doua oară în ultimele săptămâni filmând pentru noul sezon al serialului „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones“.

Imaginile, realizate vineri, 25 septembrie, îl prezintă pe Kit Harington (28 de ani), alături de alţi membri ai producţiei HBO, într-o pauză de filmări. Actorul este îmbrăcat în hainele purtate în serial de familia Stark şi pare că primeşte indicaţii scenice. 

Fanii, dar şi presa internaţională speculează că femeia surprinsă în imagini sub umbrelă ar fi actriţa Carice van Houten, cea care o joacă în serial pe Lady Melisandre – personaj despre care fanii „Game of Thrones“ spun că-l va readuce pe Jon Snow la viaţă.

Potrivit „Daily Mail“, fotografiile au fost realizate vineri, 25 septembrie, în Belfast (Irlanda de Nord) – locul preferat de producători pentru turnarea seriei.

image

Actorul Kit Harington (centru), interpretul personajului Jon Snow, continuă să-şi facă apariţia la filmările serialului „Game of Thrones” din Irlanda de Nord FOTO dailymail.co.uk

O altă imagine în care Kit Harington este surprins pe platoul de filmare al serialului „Game of Thrones“ din Irlanda de Nord a fost publicată în presa internaţională în urmă cu două săptămâni. Potrivit site-ului watchersofthewall.com, actorii, inclusiv Kit Harington, filmau scenele unei bătălii ce va fi inclusă în episodul nouă din sezonul şase.

Aceste fotografii apar în contextul în care, recent, Kit Harington, în vârstă de 28 ani, a declarat că, probabil, va avea 30 de ani când va încheia contractul cu „Game of Thrones“. „Important este că acum ştiu exact pe ce perioadă am semnat contractul (cu HBO – n.red.), iar între timp...hai doar să spunem că «Game of Thrones» va mai rămâne în viaţa mea pentru o perioadă. O să am probabil vreo 30 de ani când serialul se va termina. Un lucru este sigur: ziua în care nu o să mai fac parte din «Game of Thrones», va fi ziua în care mă voi îngropa în alte proiecte cinematografice (râde)“, a spus actorul britanic.

Sezonul cinci al serialului-fenomen „Urzeala tronurilor“ s-a încheiat într-un mod dramatic, marcat de scena în care Jon Snow este înjunghiat de camarazii săi de la Rondul de Noapte. Însă fanii serialului au motive bune să creadă că personajul Jon Snow nu a murit.

Alte cinci motive pentru care puteţi crede că Jon Snow nu a murit pot fi citite aici.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite