TVR renunţă la formatul „O dată-n viaţă“ după opt ani. Ce spune Iuliana Tudor, realizatoarea emisiunii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iuliana Tudor a prezentat, vreme de opt ani, emisiunea de divertisment „O dată-n viaţă“ FOTO Marius Bărăgan
Iuliana Tudor a prezentat, vreme de opt ani, emisiunea de divertisment „O dată-n viaţă“ FOTO Marius Bărăgan

Emisiunea „O dată-n viaţă“, difuzată de TVR, s-ar putea încheia după sezonul 15, realizatoarea programului, Iuliana Tudor, dezvăluind că se află în discuţii cu managementul postului public pentru noi proiecte.

„Emisiunea îşi încheie sezonul cu numărul 15 în iunie, după opt ani. În acest moment sunt în discuţii cu managementul TVR pentru noi proiecte, pentru toamna acestui an. Cel mai probabil va fi o emisiune nouă, dar tot legată de folclor. Există însă şi posibilitatea să regândim formatul «O dată-n viaţă». Vom vedea care este cea mai bună variantă“, a explicat Iuliana Tudor pentru „Libertatea“.

Vedeta postului public a recunoscut că a primit oferte din partea principalelor staţii de televiziune, însă a refuzat pentru că „nu s-a simţit omul potrivit pentru ideile propuse.“

Emisiunea de divertisment „O dată-n viaţă“, un format creat de regretatul Titus Munteanu, este unul dintre programele care aduce audienţe bune Televiziunii Române. „O dată-n viaţă“ s-a bazat încă de la început pe o reţetă de succes: cei mai iubiţi interpreţi de folclor au făcut duete cu vedete de calibru din cele mai diverse domenii. Printre invitaţii Iulianei Tudor de-a lungul celor 15 sezoane s-au numărat sportivii Nadia Comăneci, Ilie Năstase şi Leonard Doroftei, membrii trupei belgiene Vaya con Dios, cântăreţii Monica Anghel, Sofia Vicoveanca, Angelea Similea, Luminiţa Anghel, Ştefan Bănică Jr., precum şi vedeta de televiziune Andreea Raicu.  

Vorbind despre succesul emisiunii într-un interviu acordat ziarului „Adevărul“, Iuliana Tudor a declarat: „Cred că au fost foarte mulţi oamenii care au spus că în România folclorul nu mai e de interes, că generaţia tânără nu mai ascultă acest gen muzical. Lucru total greşit! Şi cred că în toţi aceşti ani s-a dovedit că, începând cu «O dată-n viaţă», toate programele de divertisment din media românească au găsit un loc, într-o formă sau alta, într-o rubrică sau chiar un spaţiu mai mare, pentru folclor. Pentru că publicul doreşte asta şi o spun pe de-o parte uitându-mă la cifrele de audienţă înregistrate de emisiunea «O dată-n viaţă» de-a lungul anilor, dar şi din experienţa personală. A fost, chiar de la început, o alternativă la toate show-urile de pe piaţa media. Este un show 100% românesc, creat de Titus Munteanu. Sunt foarte mândră de asta, că nu semănăm cu nimic şi am crezut din prima clipă când am văzut formatul că va avea succes, iar faptul că publicul ne aşteaptă în mod constant vineri seară e mai mult decât poţi aştepta, ca om de televiziune.“

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite