TVR 2 va difuza un sitcom cu Maia Morgenstern în rol principal: care este povestea. „Va fi o comedie spumoasă“

0
0
Maia Morgenstern joacă rolul principal, al mătuşii Florina FOTO TVR 2
Maia Morgenstern joacă rolul principal, al mătuşii Florina FOTO TVR 2

Postul public TVR 2 anunţă premiera sitcomului „Primăverii“, din a cărui distribuţie fac parte actori de top, inclusiv Maia Morgenstern, care joacă rolul principal.

Corina Dănilă, Diana Cavallioti, Dragoş Huluba şi Alexandru Conovaru vor fi protagoniştii sitcom-ului „Primăverii“, care va debuta pe 8 octombrie, la TVR 2. Comedia va fi difuzată de luni până joi, de la ora 21.00. Producţia are la bază un scenariu semnat de actorul Octavian Strunilă şi va fi regizată de Larry Maronese.

Actorii spun că sunt entuziasmaţi de producţia TVR 2 şi că sunt onoraţi să lucreze alături de actriţa Maia Morgenstern, care deţine rolul principal. „Iubesc Televiziunea Română şi vin cu plăcere la TVR 2. E un proiect deosebit şi pregătim telespectatorilor o poveste frumoasă“, a transmis Maia Morgenstern.

„«Primăverii» este o comedie spumoasă în care sperăm ca telespectatorii să se regăsească. Povestea este ofertantă, chimia între actori perfectă, iar momentele amuzante se ţin lanţ. Mătuşa Florina, interpretată de actriţa Maia Morgenstern, aduce în casa ei din Primăverii doi nepoţi, alături de familiile lor. Pentru a deveni moştenitorii imobilului estimat la 3 milioane de euro, aceştia trebuie să stea alături de ea 10 ani şi să se supună regulilor casei“, a povestit regizorul Larry Maronese.

serial primaverii foto tvr 2

În studiourile TVR au început deja înregistrările şi întreaga echipă se bucură de atmosfera tonică şi amuzantă de pe platoul de filmare. „Dincolo de colaborarea cu marea actriţă Maia Morgenstern, sunt încântat că îi voi avea parteneri pe colega mea de la «Gala Umorului», Diana Cavaliotti, dar şi pe Alex Conovaru, colegul meu de la Teatrul de Comedie“, a declarat Dragoş Huluba. În ceea ce priveşte personajul pe care îl va interpreta, actorul crede că este „vocea raţională a întregii poveşti, ceea ce îl face foarte interesant“.

Cu mult umor, actriţa Diana Cavallioti, deţinătoarea trofeului pentru Cea mai bună actriţă în rol principal la Gala Premiilor Gopo 2018, dezvăluie că dă viaţă unui personaj care încearcă, dar nu reuşeşte. „Cu toţii avem câte o prietenă care se plânge de rudele soţului şi care ne face să zâmbim“, glumeşte actriţa.

Din distribuţie mai face parte actorul Alexandru Conovaru, care este convins că telespectatorii TVR 2 vor fi cuceriţi atât de scenariul care este foarte bine scris, cât şi de „actorii grozavi şi cu simţul umorului“.

serial primaverii foto tvr 2

Vedetă TVR 2, Corina Dănilă îşi provoacă fanii să o urmărească de această dată într-un rol care este „sarea şi piperul poveştii“. „Mă bucur că astfel de producţii se întorc la TVR. Dincolo de faptul că lucrez cu actori talentaţi, oameni pe care îi cunosc şi îi apreciez, atmosfera este incredibilă. Este o nouă provocare pentru mine, un personaj pitoresc şi sper să reuşesc să cuceresc publicul şi de această dată“, a spus vedeta TVR.

Pe lângă actorii din distribuţie, telespectatorii se vor bucura de episoade cu invitaţi speciali, printre care inegalabilul actor Mitică Popescu, dar şi actorul Adrian Păduraru.

TV


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri