Tânărul care a câştigat finala iUmor. „Am crescut la ţară, într-o familie modestă” | VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Captură video
Captură video

Telespectatorii Antena1 şi juriul emisiunii au ales câştigătorul iUmor. Acesta a plecat acasă cu un premiu în valoare de 20.000 de euro.

În finala emisiunii iUmor au ajuns 11 concurenţi: Claudiu Medeş, Stevo Joslin, Octavian Man, Kiara Firan, Zamfir Silaghi, Petre Roman, Valentin Andrieş, Mădălin Ghioc, Tudor Costina, Virgil Ciulin şi Teodor Stroe. 

Virgil Ciulin a fost cel care a plecat acasă cu premiul de 20.000 de euro. El a fost ales câştigător atât de public cât şi de juriul emisiunii. 

„Iată-mă sunt aici. Am venit într-un mindset foarte bun astăzi, nu poţi scoate niciun cuvânt rău de la mine”, a spus Virgil în deschiderea show-ului. 

„Am crescut la ţară, într-o familie modestă. Nu făceam foamea, dar ca să înţelegeţi nivelul, era o reclamă la ciocolată, noi reeditam reclama cu pâine. De Crăciun, sub pom, găseam dulciuri, până nu a mai avut crăci copacul ăla. Bă tati, dar unde e anul ăsta pomul nostru şi mi-a zis stai liniştit nu există Moş Crăciun”, a spus Virgiul Ciulin în finala iUmor.

Vă recomandăm şi: 

Angelina Jolie în război cu mama biologică a fetei pe care a adoptat-o în 2005. Când a luat-o pe Zahara, era malnutrită şi rahitică

Cum trăieşte un cuplu regal renegat în ţara noastră. Pentru Nicolae şi Alina de România viaţa merge mai departe

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite