Surpriză uriaşă la Survivor România. Jador, eliminat din competiţie: „Sunt pregătit să fiu sărac oricând“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Kanal D
FOTO Kanal D

Jador a părăsit competiţia Survivor România, în consiliul de urgenţă deoarece a fost accidentat la picior. Deşi s-a străduit să-şi revină, ba chiar a intrat pe traseu fiind accidentat, pentru Jador competiţia s-a încheiat. În urma investigaţiilor medicale, cadrele medicale au hotărât ca acesta să se întoarcă în România.

După un consiliu de urgenţă în care s-a crezut că unul dintre cei doi faimoşi careu au încălcat regulamentul, iată că Jador trebuie să se întoarcă acasă din cauza problemelor medicale la picior.

Jador a fost eliminat de la Survivor România 2021

În urmă cu câteva săptămâni, Jador a suferit o accidentare pe teren la piciorul stâng, care l-a făcut să petreacă mai multe zile la rând în spital, primind ajutor specializat. Însă acest aspect l-a făcut să nu mai poată reintra pe traseu pentru a lupta să aducă puncte echipei sale. 

În cadrul acestei ediţii, prezentatorul emisiunii a anunţat faptul că un concurent va părăsi competiţia, iar concurenţii au fost şocaţi după ce au aflat cine a părăsit competiţia.

Daniel Pavel a făcut un anunţ care i-a surprins pe Faimoşi şi Războinici deopotrivă. Încă un concurent din tabăra roşie este nevoit să părăsească competiţia Survivor România, din cauza problemelor de sănătate.  „În această seară, din motive bine întemeiate şi dincolo de orice contestare, concurentul care părăseşte competiţia este Jador”, a spus prezentatorul emisiunii.

Află pe Click! cum s-a ajuns la eliminarea lui Jador de la Survivor România

TV


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri