Program TV azi. Filme de comedie interesante, care merită văzute în seara aceasta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei care vor să vadă filme de comedie în seara aceasta au câteva pelicule interesante de văzut în program TV azi. Iată câteva recomandări:

Program TV azi. Filme de comedie. Interviul. HBO. 22:00. Dave Skylark şi producătorul Aaron Rapoport se ocupă de popularul show tv tabloid "Skylark Tonight". Când descoperă că dictatorul nordcoreean Kim Jong-un este fan al emisiunii, cei doi vor să îi ia acestuia un interviu, care îi va legitima ca jurnaţişti serioşi.

Însă lucrurile scapă de sub control, când CIA îi recrutează înainte de plecarea lor spre Asia. Nimeni nu a mai văzut doi asasini mai tâmpiţi decât aceştia doi. Situaţiile ingrate (şi gagurile) se vor ţine lanţ).

Program TV azi. Filme de comedie. Istoria grupului Future Folk. Cinemax. 18:25. Doi extratereştri de pe planeta Hondo vor să cucerească pământul. Dar când descoperă o invenţie uimitoare specific umană, numită "muzică", îşi abandonează imediat misiunea şi îşi înfiinţează prima formaţie de bluegrass hondoniană din univers: Future Folk!

Program TV azi. Filme de comedie. La bine şi la rău. AMC. 20:25. Sean se însoară cu Chris Nelson fără să ştie că proaspăta nevastă lucrează în secret pentru CIA. Decisă să ducă o viaţă normală, spioana vrea să renunţe la slujbă, însă superiorii ei o conving să accepte o ultimă misiune. Pe care Chris vrea s-o îndeplinească în luna de miere, numai că nimic nu-i iese cum trebuie.

Program TV azi. Filme de comedie. „Autopsia extratereştrilor”, pe HBO Comedy

Program TV azi. Filme de comedie. Virgin la 40 de ani. TNT. 22:00. Urmăriţi ilara odisee a unui tip simpatic de la „nicioadată n-am făcut aşa ceva” până la „am fost, am făcut-o” urmând sfaturi dezastruoase, dar bine intenţionate, care suportă escapade "atât de aprope de finalizare" şi aproape că renunţă să mai caute acea ocazie să-şi satisfacă gratificaţia mult întârziată.

„Cu toate că Virgin la 40 de ani pare a fi despre cum să găseşti o metodă de a face sex”, observă regizorul Judd Apatow, "este vorba despre toţi acei oameni care-şi caută dragostea vieţii şi se luptă să-şi găsească fericirea în acelaşi timp". 

Program TV azi. Filme de comedie. Autopsia extratereştrilor. HBO Comedy. 21:55. Gary (Ant McPartlin) şi Ray (Declan Donnelly) pornesc într-o călătorie şi dau peste o informaţie super secretă care ar putea schimba pentru totdeauna percepţia pe care oamenii o au despre poziţia lor în univers. Ceea ce urmează este un haos mediatic care îi catapultează pe cei doi în luminile reflectoarelor dar adevărul adevărat este că ei ascund un secret şi mai mare care face ca vieţile lor să fie în pericol. Bill Pullman şi Harry Dean Stanton sunt şi ei co-staruri în această comedie care îşi încurajează spectatorii să creadă doar jummătate din ceea ce văd şi nimic din ceea ce aud. 

Filmul este ecranizarea în cheie comică a scandalului din 1995 când doi tineri englezi au fost acuzaţi că au falsificat un documentar despre incidentul Roswell din 1947.  

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite