Pro TV anunţă al treilea concurent al noii emisiuni de dans: „Sunt singura vedetă din acest show care nu este o vedetă“

0
0
Noua concurentă spune că dansul este una dintre bucuriile despre viaţă FOTO ABC
Noua concurentă spune că dansul este una dintre bucuriile despre viaţă FOTO ABC

Dana Budeanu intră în competiţia dansului în această primăvară, la Pro TV. Stilista s-a alăturat lui Marius Manole şi lui Sandu Lungu şi este cel de-al treilea concurent care, împreună cu un dansator profesionist, va demonstra că dansul înseamnă frumuseţe, emoţie, graţie, iubire şi trăiri profunde.

Despre participarea la acest show, Dana a spus: „Probabil sunt singura vedetă din acest show care nu este o vedetă. Selectarea şi propunerea de a participa au fost o reală surpriză, peste care nu am trecut nici acum, acceptând. Nu am aşteptări, pentru ca nu am fost niciodată în faţa camerelor, ci dimpotrivă, prin natura proiectelor la care am lucrat, doar în spatele celor aflaţi în faţă. Dansul nu este o provocare pentru mine, este o plăcere, aşa cum cred că este pentru oricine. Este una dintre bucuriile despre viaţă, alături de muzică şi soare. Suntem la Pro TV, care mie mi-a devenit un fel de a doua casă în ultimii ani, aşadar este o schimbare de registru şi o trecere în faţa camerei, pe care o fac cu emoţie“.

Dana este critic vestimentar, designer şi unul dintre stiliştii preferaţi ai celebrităţilor din România. A studiat Managementul şi Business-ul European la London School of Economics şi şi-a dat doctoratul în Integrare Europeană la University College London. 

image

Dana Budeanu FOTO Pro TV 

Cu toate că nu a profesat niciodată în domeniul economic, experienţa londoneză a ajutat-o enorm pe Dana să se dezvolte personal şi profesional. Este apreciată pentru stilul său, iar din punct de vedere profesional a avut şi are foarte multe realizări, fiind un nume important în industria de fashion din România. De-a lungul timpului, Dana a îmbrăcat vedete importante din ţară, dar şi din străinătate, precum ar fi Eva Longoria, Jennifer Lopez sau Jessica Biel.

În primăvara aceasta, Dana Budeanu va aduce stilul în fiecare coregrafie în show-ul realizat după formatul „Dancing with the stars“, numai la Pro TV. 

TV


Ultimele știri
Cele mai citite