Poliţia a demarat o anchetă la mai bine de două săptămâni de la inaugurarea unui hotel din Olimp. Mai multe vedete s-ar fi infectat cu noul coronavirus

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea Esca (stânga) la inaugurarea Hotelului Novum din Olimp Imagine: captură video
Andreea Esca (stânga) la inaugurarea Hotelului Novum din Olimp Imagine: captură video

Poliţiştii din Constanţa s-au sesizat, luni, cu privire la petrecerea de inaugurare a unui hotel de lux din staţiunea Olimp, care a avut loc la sfârşitul lunii iunie, fără ca participanţii să respecte nicio măsură de protecţie. Autosesizarea IPJ Constanţa vine la mai bine de două săptămâni de la eveniment, pe fondul informaţiilor apărute în spaţiul public, potrivit cărora mai multe vedete s-ar fi îmbolnăvit de Covid-19.

La sfârşitul lunii iunie, lansarea hotelului de lux Novum, din staţiunea Olimp, a fost prilej de întâlnire pentru mai mulţi influenceri şi vedete din Bucureşti, care au petrecut, în interior, fără respectarea regulilor de distanţare sau ale celorlalte măsuri de prevenire a răspândirii noului coronavirus. În urma petrecerii mai multe persoane s-ar fi infectat cu noul coronavirus, printre care şi prezentatoarea tv Andreea Esca.

Reprezentanţii IPJ au declarat, pentru Libertatea, că luni 13 iulie, „poliţiştii din cadrul IPJ Constanţa s-au autosesizat în urma imaginilor din spaţiul public şi au luat legătura cu reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică, urmând a acorda sprijin în verificarea tuturor aspectelor şi luarea unor măsuri, dacă se impune”.

Postul ProTV anunţa că mai mulţi angajaţi ai postului au fost infectaţi cu noul coronavirus, fără să le precizeze însă numele. În presă au apărut informaţii potrivit cărora Andreea Esca ar avea Covid-19.

Într-un video publicat pe YouTube de Adina Buzatu, intitulat „Distracţie la mare”, se vede cum la petrecerea de inaugurare a hotelului participă mai mult de 50 de persoane, care nu poartă măşti şi nici nu păstrează distanţa în timpul socializării, deşi se află într-un spaţiu acoperit. În filmulaţ apare şi Andreea Esca, Mihaela Borcea sau Delia. La scurt timp de la publicare, filmuleţul a fost retras.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite