O concurentă de la „Chefi la cuţite” a încercat să se sinucidă de 5 ori: „Am realizat că am 3 suflete de crescut”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
luminita borcean chefi la cutite

A fost una din cele mai îndrăgite concurente de la „Chefi la cuţite”, dar are o poveste de de viaţă cutremurătoare. Luminiţa Borceanu a concurat în echipa lui chef Cătălin Scărlătescu, în sezonul 7, şi a făcut, în premieră, dezvăluiri şocante din viaţa sa. Femeia a mărturisit că a vrut să-şi pună capăt zilelor de cinci ori până acum.

Luminiţa Borceanu a avut, încă din copilărie, o viaţă marcată de greutăţi şi lipsuri materiale. Mai târziu, ea a trecut printr-o depresie cruntă, atunci când a realizat că nu are cu ce să-şi crească cei trei copii. ”A început când am realizat că am trei suflete de crescut. Mi-a fost teamă că nu o să am ce să le ofer. Nu voiam să treacă şi ei prin ce am trecut eu, nu voiam să ducă lipsă de nimic, să fie priviţi cu alţi ochi de alţi copii. Nu voiam să mai trăiesc. Mă gândeam că dacă eu nu mai exist, ei o să fie bine. Nu puteam să mă gândesc la altceva şi plângeam din orice, stăteam mai mult tristă. Eram mereu retrasă, nu vedeam scăpare”, a declarat Luminiţa Borceanu, la emisiunea ”Showbiz Report”, de la Antena Stars. De teamă că nu le va putea oferi copiilor ei un trai decent, aceasta a decis, la un moment dat, să-şi încheie socotelile cu viaţa. A încercat de cinci ori să-şi ia viaţa!

„Fratele meu m-a salvat!”

”Am încercat să renunţ la viaţă. Fratele meu m-a găsit, a anunţat-o pe mama, a chemat salvarea. M-a găsit inconştientă. Am ajuns la spital. Nu era prima oară când încercam, era a cincea oară şi am ajuns la spital, mi s-au făcut spălături. Au vrut să mă interneze la un spital care au grijă de cazuri ca ale mele, însă mama mea a semnat că va merge ea cu mine la un psihiatru şi asta am şi făcut. Am mers la psihiatru şi am făcut tratament, dar mă adormea şi nu mai ştiam de cei mici”, a mai adăugat fosta concurentă de la „Chefi la cuţite”.

Citeşte continuarea pe click.ro

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite