Micutzu, Adrian Nicolae şi Nelu Cortea sunt un „Neam legat“, la Prima TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Cortea, Cosmin „Micutzu“
Nedelcu şi Adrian Nicolae sunt un „Neam legat“ FOTO Prima TV
Ioan Cortea, Cosmin „Micutzu“ Nedelcu şi Adrian Nicolae sunt un „Neam legat“ FOTO Prima TV

Prima TV lansează un nou show de divertisment, din 7 iulie, cu Cosmin „Micutzu“ Nedelcu, Adrian Nicolae şi Nelu Cortea. Emisiunea denumită „Neam legat“, urmează să fie difuzată în fiecare luni, de la ora 21:00, cu o durată de 30 de minute, fiind un proiect care doreşte să binedispună telespectatorii în serile toride de vară.

Pe lângă cei trei, din echipa show-ului mai fac parte Ştefan Pavel, Vicki Răileanu, Eliza Georgescu, Paula Minginer, Cremona Boto şi Laura Bălan.

„«Neam legat» aduce un nou stil de comedie, va fi o emisiunea plină de divertiate. Noul show va avea o structură specială. În cele 30 de minute, oamenii de acasă vor putea urmări mai multe mini serii (de genul telenovelă, de groază, SF etc.), printre care vom strecura şi nişte scheciuri independente ca gen“, a spus Cosmin „Micutzu“ Nedelcu despre conţinutul viitorului show.

Nucleul show-ului îl constituie cinci mini-seriale: „Ardelean şi Neliniştit“, „Poliţia plajei“, „StarBreak 1310“, „Codul lui DelaVrancea“ şi „Trei fraţi bogaţi“.

„Ardelean şi Neliniştit“ spune povestea unui om de afaceri stresat din cauza business-ului pe care trebuie să îl gestioneze. „Poliţia plajei“ este un mini-serial poliţist a cărui acţiune are loc într-o secţie de poliţie locală în care s-au aciuiat cei mai nebuni voluntari.

Acţiunea din „StarBreak 1310“ are loc într-un viitor îndepărtat, în anul 3014, după ce planeta Pământ a fost distrusă şi fiecare ţară s-a refugiat pe o navă construită din fondurile pe care le deţinea. Pe de altă parte, „Codul lui DelaVrancea“ este un serial horror care îi are ca protagonişti pe elevii, dirigintele şi omul de serviciu din liceul Barbu Delavrancea, din Soveja.

În „Trei fraţi bogaţi“ este vorba despre trei băieţi care au pe mână o moştenire uriaşă pe care o cheltuiesc împreună în moduri total ridicole. În plus, fiecare temă va conţine scheciuri pe diverse teme de actualitate.

„Neam legat“ începe din 7 iulie, în fiecare luni, de la ora 21:00, la Prima TV.

neam legat foto prima tv

Echipa „Neam legat“ FOTO Prima TV

TV


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri