Lecţie de creativitate în ţinutul „Utopia“: un grup de tineri a găsit o metodă inedită de a face bani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pentru a face bani în misiunea lor,
trei concurenţi din Utopia, varianta olandeză, s-au lăsat pictaţi
pe corp FOTO Prima TV
Pentru a face bani în misiunea lor, trei concurenţi din Utopia, varianta olandeză, s-au lăsat pictaţi pe corp FOTO Prima TV

Concurenţii din viitorul show „Utopia“, ce urmează să fie lansat în această toamnă în România, la Prima TV, vor trebui să găsească metode inedite în încercarea de a-şi asigura un suport financiar. În ajutorul lor, concurenţii din Olanda vin cu o lecţie inedită de a face bani.

„Utopia“ va pune la grea încercare creativitatea celor 15 participanţi care vor accepta provocarea de a crea o societate ideală. Pentru a face bani în misiunea lor, trei concurenţi din Utopia, varianta olandeză, s-au lăsat pictaţi pe corp. „Operele“ acestora au fost apoi transpuse pe hârtie şi vândute pentru a se strânge o sumă importantă de bani.

În această toamnă, versiunea românească a show-ului Utopia începe la Prima TV, o producţie de televiziune unică în care 15 temerari vor avea posibilitatea, timp de un an de zile, să realizeze o societate ideală. La această revoluţie, un experiment social fără precedent, participă doar cei care au curajul şi priceperea de a guverna după propriile reguli, fără influenţa prietenilor sau a familiei, într-o lume construită de la zero.

„Utopia“ este lumea pe care o pot construi cei înscrişi pe În acelaşi timp, ei vor trebui să-şi impună propriile reguli pentru a supravieţui şi evolua în lumea nou creată.

Prima TV îi vrea în „Utopia“ pe cei care sunt convinşi că au puterea să schimbe lumea în care trăiesc. Fii unul dintre cei 15 aleşi. Înscrie-te pe utopiatv.ro. Pe pagina de Facebook a emsiunii, https://www.facebook.com/UtopiaPrimaTV, poţi vedea cum au făcut concurenţii olandezi bani din body painting.

Reality-show-ul „Utopia“, un format creat de părintele „Big Brother“, John de Mol, este adus în România de Prima TV. Produsul a fost achiziţionat în cinci ţări, este în desfăşurare doar în Olanda, iar din toamnă va rula şi în Statele Unite ale Americii, pe postul Fox.

Prima TV dă startul înscrierilor pentru show-ul Utopia

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite