Grila de toamnă TVR 2. Ce noutăţi a pregătit Televiziunea Română

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Virgil Ianţu, prezentatorul „Câştigă România!“ FOTO TVR 2
Virgil Ianţu, prezentatorul „Câştigă România!“ FOTO TVR 2

TVR 2 a pregătit o toamnă cu programe în premieră, seriale, formate noi, filme de top, show-uri de divertisment şi sezoane noi ale unor emisiuni consacrate. Printre acestea se numără sitcomul „Primăverii“, cu actriţa Maia Morgenstern în rol principal, şi emisiunea „Drag de România mea“, prezentată de cântăreţul Fuego.

Din 17 septembrie, Virgil Ianţu a dat startul celui de-al patrulea sezon „Câştigă România!“, sub semnul Centenarului Marii Uniri. De luni până joi, de la ora 20.00, telespectatorii TVR 2 pot urmări concursul de cultură generală.

Data de 1 octombrie aduce pe micile ecrane noi producţii, dar şi mici schimbări ale grilei anterioare:

În Anul Centenarului, artiştii care au scris istorie în divertismentul românesc revin cu momente noi şi nepreţuite din Arhiva Televiziunii Române, la „Toamna amintirilor“. De luni până vineri, de la ora 17.30, privitorii din spatele micilor ecrane îi vor revedea pe Stela Popescu, Ştefan Bănică Senior, Gică Petrescu, Vasilica Tastaman, Margareta Pâslaru, Dem Rădulescu, Anda Călugăreanu şi multe alte nume celebre. 

Aida Parascan, câştigătoarea „Master Chef“ 2013, găzduieşte în direct, de luni până joi, de la ora 15.30, „Chef de vedete“, un show cu vedete, sfaturi culinare şi informaţii aduse de specialişti, în care bucătăria este doar pretextul. Vinerea, de la ora 15.30, telespectatorii pot revedea cele mai frumoase momente ale săptămânii la „Best of“.

aida parascan foto tvr 2

Chef Aida Parascan FOTO TVR 2

De la serialele coreene, în premieră şi în exclusivitate TVR 2 aduce în grilă de luni până vineri, de la ora 16.30, un serial spaniol, „Cele şase surori“ („Seis hermanas“), o viziune curajoasă despre dorinţa femeilor de a-şi hotărî singure soarta într-o epocă în care nu valorau nimic fără un bărbat alături. 

cele sase surori foto tvr 2

„Cele şase surori“ FOTO TVR 2

Tot din 1 octombrie, TVR 2 schimbă ora primului buletin informativ al zilei. De luni până vineri, Teodora Antonescu va prezenta ştirile amiezii în „Telejurnalul“ de la ora 12.00.

Iuliana Marciuc aduce noi poveşti de viaţă în cel de-al nouălea sezon „Destine ca-n filme“, luni de la ora 21.10. Emisiunea va debuta cu ilustraţie muzicală originală, semnată de Ovi Jacobsen. În premieră, Iuliana Marciuc va reveni la poveştile unor personaje din sezoanele trecute. Actorul Vladimir Găitan şi atleta Gabriela Iaciu, campioana mondială care din lipsă de bani se antrenează în propria sa curte, sunt eroii primei ediţii. (Din 8 octombrie, „Destine ca-n filme“ se va difuza luni, de la ora 21.30).

iuliana marciuc foto tvr 2

Iuliana Mariciuc, gazda „Destine ca-n filme“ FOTO TVR 2

TVR 2 a pregătit şi în weekend emisiuni noi de lifestyle şi divertisment care vor face zilele de odihnă mai frumoase, promit producătorii.

Din 6 octombrie, „Femei de 10 bărbaţi de 10“ îşi schimbă formatul, ziua şi ora de difuzare. Sâmbăta, de la ora 13.30, Marina Almăşan va invita în emisiune oameni extraordinari, vedete sau nu, care s-au remarcat în diverse sfere de activitate. Într-un decor amplu, români de nota 10, din ţară şi de peste hotare, vor prezenta performanţele lor. Nu vor lipsi momentele artistice alături de band-ul Andrei Tudor.

După succesul cu „Agenda Cerbul de Aur 2018“, Alina Ionescu propune în fiecare sâmbăta, de la ora 17.00, „Zile cu stil“, o serie de informaţii utile din modă şi lifestyle. Noul proiect ia startul tot din 6 octombrie. 

Din 7 octombrie, Paul Surugiu-Fuego se alătură vedetelor TVR 2 şi va fi gazda emisiunii „Drag de România mea“. Show-ul va fi difuzat în fiecare duminică, de la ora 15.00. Artistul va găzdui o gală de divertisment a celor mai importante personalităţi, modele şi exemple care au definit succesul şi care au făcut ca numele lor să strălucească.

fuego foto tvr 2

Fuego, prezentatorul emisiunii „Drag de România mea!“ FOTO TVR 2

Debutul sitcomului „Primăverii“ este pe 8 octombrie. De luni până joi, de la ora 21.00, TVR 2 difuzează o comedie spumoasă despre mătuşa Florina şi viaţa sa alături de nepoţi în casa din Primăverii. Din distribuţie fac parte actorii Maia Morgenstern, Corina Dănilă, Diana Cavallioti, Dragoş Huluba şi Alexandru Conovaru. 

primaverii foto tvr 2

O parte din actorii serialului „Primăverii“ FOTO TVR 2

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite