Emma Zeicescu se mută cu emisiunea „Perfect Imperfect“ la o altă oră: „Mi-era dor de breaking news şi de atmosfera plăcută a ştirilor de dimineaţă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Emma Zeicescu, realizatoarea „Perfect Imperfect“ de la TVR 1, se mută cu emisiunea pe un alt interval orar, în contextul strategiei de poziţionare a TVR ca un canal de actualităţi.

„Perfect Imperfect“, de dimineaţă 

Emma Zeicescu va putea fi urmărită pe alt tronson orar din luna aprilie, după ce emisiunea pe care o moderează, „Perfect Imperfect“ se va vedea în intervalul 10.00 - 12.00, imediat după matinalul postului public, scrie paginademedia.ro. Imediat după Emma Zeicescu, de la 12.00 la 14.00 va intra Alina Stancu, jurnalista care prezenta jurnalul de la ora 17.00, cu o nouă emisiune

Contactată de ziarul „Adevărul“, Emma Zeicescu a confirmat mutarea.

„Eu sunt un om matinal, aşa că pentru mine întoarcerea la cafeaua de dimineaţă este o mare bucurie. Mai ales că mi-era dor de Breaking News şi de atmosfera aia plăcută a ştirilor de dimineaţă. E o energie care mie mi se potriveşte mănuşă. Veţi avea parte de o emisiune «Perfect Imperfect», mai dinamică şi plină de informaţii noi. Abia aştept să ne bem cafeaua împreună“, a declarat ea pentru sursa citată.

Cine intră pe intervalul de seară 

Pe noul interval, Emma Zeicescu va avea un nou producător. Septimiu Sărăţeanu, cel care produce în prezent „Perfect Imperfect“ se va ocupa de noul matinal al TVR 1, care va fi prezentat de Dorin Chioţea (care prezenta matinalul la Realitatea TV) şi de Maria Linda Grajdan (fostă prezentatoare meteo la Antena 3), scrie aceeaşi sursă citată.

Pe de altă parte, în intervalul 18.30 - 20.00, în care era difuzată emisiunea „Perfect Imperfect“, va intra o nouă emisiune, moderator fiind Radu Tudor. Radu Tudor este prezentator de ştiri, dar a fost şi gazda unor programe de divertisment, cum ar fi emisiunea „Te vrea România“. În trecut, Radu Tudor a avut şi tronsonul matinal de la TVR 1.

Mutările fac parte din strategia de poziţionare a TVR ca un canal de actualităţi. În proiect sunt implicaţi Cristian Coman, producător executiv TVR 1 (ex Pro TV, Antena 1 şi Realitatea TV), Robert Tătăruş, coordonatorul ştirilor interne (fost producător Realitatea TV) şi Cristi Marin (fost Digi 24 şi Realitatea TV).

În vara lui 2016, Emma Zeicescu a demisionat de la Realitatea TV, după zece ani.
Într-un scurt text intitulat sugestiv „BREAKING NEWS: Bună dimineaţa, sunt Emma Zeicescu şi îmi dau demisia“, aceasta anunţa că se desparte de Realitatea TV.

În toamna aceluiaşi an, Televiziunea Română a confirmat oficial că jurnalista Emma Zeicescu se alătură postului public şi va modera o emisiune de dezbatere, din a cărei echipă va face parte şi producătorul Septimiu Sărăţeanu. Prima emisiune a fost difuzată pe 17 octombrie, cu jurnalistul Cătălin Tolontan în studio. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite