Disponibilizări şi tăieri de salarii la Antena 3, de la 1 februarie

0
0

Mai multe disponibilizări şi reduceri de salarii vor avea loc la Antena 3, de la 1 februarie, vizate fiind şi unele vedete ale postului TV, scrie reportervirtual.ro. Politica de reducere a costurilor are la bază situaţia dificilă a patronatului după închiderea lui Dan Voiculescu, fondatorul postului, la Penitenciarul Rahova.

Televiziunea de ştiri Antena 3 urmează să disponibilizeze 50 de angajaţi începând cu 1 februarie, după ce Mihai Gâdea, directorul postului, a avut mai multe şedinte cu şefii de departamente prin care a anunţat această decizie. Persoanele disponibilizate vor fi atât din rândul redactorilor, cât şi din personalul tehnic, precizează aceeaşi sursă citată. În redacţia Antena 3 se vorbeşte şi despre unele vedete ale postului care sunt vizate de schimbare, dar, până în acest moment, nu a fost comunicat niciun nume. Mai mult, alte două măsuri vizează salariile. Angajaţii care au salarii mai puţin de 5.000 de lei pe lună vor primi, de la 1 februarie, cu 10% mai puţin, iar cei care au salarii peste 5.000 de lei vor primi cu 15% mai puţin.

Site-ul reportervirtual.ro arată că măsurile au fost confirmate şi că nu se va face nicio comunicare publică pe acest subiect, considerat unul „strict intern, de ordin economic“.

Politica de reducere a costurilor se produce pe fondul situaţiei dificile a patronatului, Dan Voiculescu, fondatorul postului, fiind închis la Penitenciarul Rahova, acolo unde execută o pedeapsă de zece ani în dosarul „ICA“. Voiculescu a fost judecat pentru spălare de bani şi pentru că s-ar fi folosit de poziţia politică pentru a cumpăra pachetul majoritar de acţiuni al Institutului de Cercetări Alimentare (ICA) la un preţ mult mai mic decât cel real, prejudiciul fiind de 60 de milioane de euro. Averea familiei lui Dan Voiculescu este estimată la 120 de milioane de euro şi ocupă locul 24 în clasamentul „Forbes 500 Miliardari“.

TV


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri