Ce seriale vor continua la HBO cu noi sezoane VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Evan Rachel Wood şi James Marsden sunt protagoniştii serialului „Westworld“ FOTO HBO
Evan Rachel Wood şi James Marsden sunt protagoniştii serialului „Westworld“ FOTO HBO

HBO va produce sezoane noi pentru serialele „Westworld“, „Divorţ/ Divorce“ şi „Nu-i totul alb sau negru/ Insecure“, fără modificări în distribuţie ori echipa de producţie, potrivit Variety.

Această decizie vine după un an în care HBO a suportat pierderile provocate de serialul „Vinyl“, la care a renunţat după primul sezon, dar şi schimbări interne.

Noul director de programe, Casey Bloys, spune că „Westworld“ a stârnit în mod „surprinzător“ un val de fanatism între cei care urmăresc serialul. Platformele social media au fost invadate de indicii legate de show, iar el afirmă că a desluşit câteva dintre misterele serialului urmărind în timp real analiza făcută de fani pe Twitter.

Bloys spune că echipa creativă a HBO este mulţumită de faptul că cele trei seriale şi-au găsit nişele între fani şi critici. Fiecare episod din „Westworld“ a fost urmărit de aproximativ 11,7 milioane de telespectatori, „Divorţ“ de 4,4 milioane de telespectatori, iar „Nu-i totul alb sau negru“ de 3,2 milioane de telespectatori.

   

„Toate trei serialele s-au comportat exact cum speram, în ceea ce priveşte conexiunea cu publicul, şi au ridicat întrebările pe care creatorii au vrut să le adreseze“, a spus Bloys. Fiecare dintre seriale va fi înnoit cu zece episoade. Casey Bloys a afirmat că nu există modificări importante în distribuţie sau producţie, acesta fiind un alt semn de stabilitate.

„Westworld“, cu Evan Rachel Wood, Anthony Hopkins şi Ed Harris în distribuţie, este produs de Kilter Films, Bad Robot Productions şi Jerry Weintraub Productions, în asociere cu Warner Bros. Television. Producători executivi sunt Jonathan Nolan şi Lisa Joy, creatorii serialului, alături de J.J. Abrams, Jerry Weintraub şi Bryan Burk.

„Suntem încântaţi că saga «Westworld» va continua cu un nou sezon“, au spus cei doi creatori. „Actorii şi echipa au devenit o familie şi abia aşteptăm să continuăm această experienţă cu ei“, au adăugat Nolan şi Joy.

Despre „Nu-i totul alb sau negru“, cu Issa Rae, şi „Divorţ“, cu Sarah Jessica Parker şi Thomas Haden Church, directorul de programe spune că sunt două „blocuri“ în aria de comedie a HBO, ancorate de „Veep“, „Silicon Valley“ şi ultimul sezon din „Girls“.

Parker este şi producător executiv al serialului „Divorţ“, împreună cu Paul Simms, Sharon Horgan, Alison Benson şi Aaron Kaplan. Rae şi Larry Wilmore sunt realizatori ai show-ului „Nu-i totul alb sau negru“, dar ocupă şi rolurile de producători alături de Prentice Penny.

Pentru începutul anului 2017, HBO va difuza „Big Little Lies“, cu Reese Witherspoon şi Nicole Kidman, apoi „The Deuce“, creat de David Simon şi George Pelecanos. Legat de serialele „În acea noapte/ The Night Of“ şi „True Detective“, Casey Bloys a spus că realizatorii acestora continuă să încerce idei pentru noi sezoane, însă nu este nimic confirmat. „Când vor găsi ceva de care vor fi încântaţi, vom fi fericiţi să facem un nou sezon“, a mai declarat Bloys.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite