Caz de COVID-19 la Realitatea Plus. „L-a contractat în afara televiziunii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un angajat al postului de ştiri Realitatea Plus a fost diagnosticat cu COVID-19. Potrivit Paginademedia.ro, este vorba de o persoană din zona tehnică administrativă.

Oficialii postului TV au declarat, potrivit Pagina de Media, că angajatul s-a infectat în afara televiziunii şi că au fost luate toate măsurile pentru prevenirea răspândirii virusului în interiorul echipei postului de televiziune.

„Angajatul în cauză a contractat virusul cel mai probabil de la soţia lui, care nu lucrează la Realitatea TV. Din câte am înţele, la firma la care lucrează soţia sa a fost cineva infectat cu COVID-19, astfel că ea şi-a făcut testul şi a ieşit pozitiv. Şi el, la rândul lui, a făcut acest test. Din câte ştiu, ambii sunt asimptomatici“, a declarat pentru sursa citată Roxana Băncuţă, director Executiv Realitatea Plus.

Postul TV, spune Băncuţă, şi-au luat toate măsurile de prevenire: „A fost făcută o dezinfecţie încă din ziua în care am aflat, săptămâna trecută. Totodată, se fac dezinfecţii periodice, în fiecare zi, în timpul săptămânii, şi noaptea, de 2-3 ori pe săptămână. Şi în această seară (n.r. 31 iulie) se va face o dezinfecţie, cu nebulizatori, de către o firmă specializată“, a mai spus directorul staţiei.

Testele făcute până acum pe angajaţii Realitatea Plus au ieşit negative, a mai spus Roxana Băncuţă.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite