Campionatul Mondial de Nataţie de la Budapesta, în direct la TVR

0
0
Daviv Popovici sursa foto COSR Facebook
Sursă foto: Comitetul Olimpic şi Sportiv Român - Facebook

Televiziunea Română va prezenta în exclusivitate mai multe probe din Campionatul Mondial de Nataţie de la Budapesta, care îi aduce din nou în prim plan pe înotătorii români David Popovici şi Robert Glinţă.

Telespectatorii TVR 1 vor mai putea vedea, până pe 3 iulie, când se încheie campionatul, şi alte competiţii la care participă spotrivii români, dar şi cei mai buni înotători ai momentului. 

David Popovici, în finala probei de 100 m liber

Înotătorul român David Popovici s-a calificat marţi în finala cursei de 100 m liber cu timpul de 47,13 secunde, record mondial la juniori, fiind favorit pentru câştigarea acesteia. Finala la această probă din cadrul Campionatului Mondial de Nataţie de la Budapesta, va avea loc miercuri, 22 iunie, la ora 19.22 şi va fi transmisă în direct în România de TVR 1.

Robert Glinţă, în proba de 50 m spate, vineri dimineaţă

După ce a participat în finala probei de 100 m spate, unde s-a clasat pe locul 8, Robert Glinţă va concura vineri la proba de 50 de metri spate. Seriile de calificare sunt programate în dimineaţa zilei de 24 iunie, semifinalele sunt în aceeaşi zi, iar finala va avea loc sâmbătă, 25 iunie. Evoluţia sportivului român va putea fi urmărită, de asemenea, în direct la TVR. 

Campionatele Europene de Înot pentru Juniori 2022 se văd tot la TVR

Televiziunea Română şi Federaţia Română de Nataţie au încheiat un parteneriat pentru preluarea Campionatelor Europene de Înot pentru Juniori 2022 înainte de începerea Campionatului Mondial de Nataţie de la Budapesta.  

David Popovici, dar si alţi tineri înotători români de mare valoare, vor concura la începutul lunii iulie la Campionatele Europene de Înot pentru Juniori 2022, competiţie desfăşurată în premieră în România, la Complexul Olimpic de Nataţie Otopeni. Sportivilor români li se vor alătura cei mai buni înotători juniori ai Europei, care vor performa pentru prima dată în România. Evenimentul marchează ultima participare a lui David Popovici la o competiţie pentru juniori. 

Televiziunea Română va transmite Campionatele Europene de Înot pentru Juniori 2022, în direct şi în exclusivitate, pe TVR 1, în perioada 5-10 iulie 2022.  


 Ultima oră

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite