Audienţe Revelion 2023. Câți români s-au uitat la Antena 1 în primul an fără Dan Negru la televizor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antena 1 a fost lider de audienţă pe toate segmentele. Programul de Revelion a fost realizat de echipa coordonată de Mona Segall. Pe locul secund s-a clasat Pro TV.

În intervalul 22:00-02:00, „Revelionul cel neBun” de pe Antena 1 a adunat în medie pe minut 1,97 de milioane de români, în timp ce Protevelionul a fost urmărit în medie de 1,8 milioane de persoane, conform Pagina de Media.

Anul trecut, Revelionul era câştigat pe toate segmentele de public de Pro TV, pe intervalul 22.00-2.00.

Postul TV România TV a mers pe formula cu măşti, cu care câştiga an de an Dan Negru. Dacă în alţi ani România TV punea o menţiune „Live“, lăsând impresia că Revelionul este în direct, anul acesta a menţionat că „se cântă live“.

În intervalul 22.00-2.00, s-au uitat pe Antena 1 la Revelionul cel neBun 1,97 de milioane de români în fiecare minut. Nea Marin a fost pe primul loc, dar Pro TV a fost aproape: o medie de peste 1,8 milioane pentru Protevelionul cu Pavel Bartoş şi Raluca.

Revelion FOTO Antena 1
Revelion FOTO Antena 1

Măştile de pe România TV au adus staţiei locul trei în noaptea de Revelion, cu aproape 750.000 de telespectatori.

Topul naţional a fost completat de Revelionul de pe Antena Stars, de TVR 2 şi de Antena 3 (cu transmisiuni de la Revelioanele din stradă).

La oraşe, diferenţa dintre Pro TV şi Antena 1 a fost mai mică. S-au uitat la Revelionul Antena 1 aproape 900.000 de români, cu mai puţin de 30.000 peste Pro TV.

România TV a fost pe locul al treilea, însă la mare distanţă de primele două. Şi la mai mare distanţă au fost Antena Stars şi Antena 3.

Şi publicul comercial a fost strâns disputat între Antena 1 şi Pro TV. A câştigat Antena 1, cu 460.000 de telespectatori din segmentul 21-54 de ani urban. Pe acest target, Pro TV a numărat 407.000 de persoane.

Diferenţa dintre primele două clasate şi restul lumii a fost considerabilă: România TV, locul al treilea, a avut audienţe de peste cinci ori mai mici pe segmentul comercial.

Pro TVProtevelionul, cu Pavel Bartoş şi Raluca prezentatori

Antena 1Revelionul cel neBUN, cu Nea MărinLiviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu

Kanal D: filme - Cum să fii amantu' la femeiStrada SperanţeiLuptă curajoasă

Prima TVTotu-i fain, program prezentat de Diana Enache (fata lui Adrian Enache) şi Alin Pascal (băiatul interpretei Matilda Pascal Cojocăriţa)

TVR 1Revelion 2023 cu Marius Florea Vizante

TVR 2Fuegovelion cu Paul Surugiu - Fuego

Digi 24: Breaking Show

Antena StarsVedetelionul, cu Andreea Bănică

România TVRevelionul măştilor şi al duetelor

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite