Sam Smith anulează concertul de pe scena Summer in The City din București. Care este motivul

0
Publicat:

Echipa artistului britanic Sam Smith i-a anunțat pe organizatorii festivalului „Summer in The City” că nu își va onora invitația de a urca pe scena festivalului și să susțină concertul, ce urma să aibă loc în Piață Constituției pe data de 4 iunie.

7 sam smith vrea copii 1 jpg jpeg

Artistul și-a anulat recent câteva spectacole din turneul sau european Gloria, intrucât este imposibil să le susțină din punct de vedere logistic și tehnic, au anunțat organizatorii festivalului. 

Festivalul „Summer in The City” va merge mai departe cu un excepțional concert Robbie Williams care va susține un show complet cu o producție unică, ce face parte din cadrul turneului internațional de promovare al albumului „XXV”.

Alături de el vor urca pe scenă LP, Calum Scott, Abby Roberts, The Editors, dar și artiști români, precum Nicole Cherry. Alți artiști vor fi anunțați pe parcursul următoarelor săptămâni. 

Fanii care își doresc returnarea biletelor din cea de-a doua zi de festival o pot face automat pe iabilet.ro/retur

Organizatorii le mulțumesc fanilor pentru înțelegere și vor anunța în curând următorii mari artiști ce vor urca pe scena Summer in the City.

„Stați alături de noi pentru a afla noutățile pe care vi le vom anunța în scurt timp!”, au anunțat organizatorii. 

Biletele la festivalul Summer in the City, sunt disponibile pe SummerCity.ro și IaBilet.ro în varianta de day tickets, dar și ca abonament de festival. Fanii pot opta pentru ziua în care concertează artistul lor preferat sau pentru un abonament de două zile, în funcție de preferințe. Prețurile pentru o singură zi pornesc de la 369 lei pentru categoria Acces General și ajung până la 1679 lei pentru categoria VIP.  

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite