Rita Ora şi Morcheeba, la Afterhills 2019.  Festivalul din Iaşi a suferit schimbări majore: altă locaţie şi împărţit în două weekend-uri VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Afterhills 2019 se va desfăşura în două weekenduri din luna august
Afterhills 2019 se va desfăşura în două weekenduri din luna august

Organizatorii festivalului Afterhills 2019 au anunţat schimbări majore cu privire la data şi locul de desfăşurare, dar şi în ceea ce priveşte formatul evenimentului. De asemenea, au fost anunţate nume importante de artişti care vor concerta anul acesta la evenimentul din Iaşi.

Ediţia Afterhills 2019 se va desfăşura pe parcursul a două weekenduri, la sfârşitul lunii august. 

Astfel, 23-25 august este weekend-ul dedicat tinerilor iubitori de trap, EDM şi trance, dornici să petreacă 72 de ore alături de cei mai în vogă artişti, anunţă organizatoriii.

Weekendul 30-1 septembrie este cel în care vor performa artişti şi trupe live, într-o atmosferă relaxată, completată de workshop-uri şi arte vizuale.

Ediţia 2019 se va desfăşura lângă pădurea Dobrovăţ, aflată la 20 de kilometri de Iaşi.

Abonamentele Early Bird sunt disponibile începând din 15 aprilie pe site-ul festivalului, iar preţurile sunt cuprinse între 240 şi 460 de lei (pentru un singur weekend). 

Primii artişti cap de afiş:

23-25 august: Rita Ora, Don Diablo, Quintino şi Sam Feldt [Live].

30-1 septembrie: Morcheeba, Faithless DJ Set şi Gareth Emery.

     

Pe lângă primele nume anunţate, lineup-ul va fi completat de peste 100 de artişti naţionali şi internaţionali.

   

„Am ajuns şi la a III-a ediţie Afterhills şi cred că în acest ritm ajungem cu bine şi la ediţia cu numărul 30! Vă aşteptăm anul acesta cu multe surprize, o locaţie nouă şi prietenoasă, surprinzătoare şi numai bună de vacanţă, plus o perioadă din an în care concediul este mai accesibil pentru toată lumea. Am ţinut cont de feedback-ul tuturor participanţilor din anii anteriori şi am reuşit să punem la punct una dintre cele mai frumoase ediţii Afterhills!“, a declarat Ovidiu Biber, Co-Founder Afterhills. 

MuzicăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite