Programul unui festival bucureştean inedit, Support Your Local Bands: artişti consacraţi cântă în deschiderea unor colegi aflaţi la început de drum

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Omul cu Şobolani va concerta joi
Omul cu Şobolani va concerta joi

#Supportyourlocalbands, o apariţie inedită în peisajul festivalurilor din România, începe luni, pe 15 octombrie, în clubul Expirat şi continuă până la finalul săptămânii în cluburile Control, Fabrica, Quantic şi Mojo.

În perioada 15-19 octombrie, în cinci cluburi bucureştene 15 trupe de excepţie vor cânta, aderând la ideea unei scene şi a unei comunităţi unite în diversitate şi deschisă la tot ce înseamnă nou pe piaţa muzicală autohtonă. Trupe consacrate – Şuie Paparude, EMIL, byron, Omul cu Şobolani şi The Mono Jacks – vor cânta în deschiderea altor 10 artişti cu potenţial de a deveni cap de afiş.

Biletele pot fi cumpărate din reţeaua Entertix şi online, de pe entertix.ro. Abonamentele costă 200 lei, iar biletele pe zile sunt disponible la preţul de 50 de lei. În limita stocului disponibil, vă puteţi lua bilet şi în ziua evenimentului de la intrarea în spaţiul de concert.

În fiecare seară de festival, porţile cluburilor se deschid la ora 19.00, urmând ca trupele să intre pe scenă începând cu ora 20.30.

Programul complet

Luni, 15 octombrie, Expirat

Şuie Paparude

Alex & The Fat Penguins

Am Fost La Munte şi Mi-a Plăcut

Marţi, 16 octombrie, Quantic

byron

D-L Goe

Pinholes

Miercuri, 17 octombrie, Control Club

E.M.I.L.

Umbra

Fried Friend

Joi, 18 octombrie, fabrica

Omul cu şobolani

Blue 420

Baby Elvis

Vineri, 19 octombrie, Mojo

The Mono Jacks

The Speakers

Gramofone 

Reguli de acces

Copiii, indiferent de vârstă, trebuie să aibă bilet de acces şi trebuie să fie însoţiţi de un adult, de asemenea, posesor de bilet. Totodată, organizatorii recomandă părinţilor să le asigure copiilor căşti de protecţie.

La intrare, biletele şi abonamentele vor fi preschimbate în brăţări care trebuie purtate pe toată perioada evenimentului. În caz contrar, va fi necesară achiziţionarea unui alt bilet.

Pentru confortul şi siguranţa spectactorilor, organizatorii transmit următoarele informaţii şi reguli de acces: Este strict interzis accesul la eveniment cu sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante, bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, bagaje voluminoase şi lasere.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite