Grigore Leşe, concert de Crăciun la Ateneul Român

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Biletele pentru spectacol costă între 65 şi 250 de lei
Biletele pentru spectacol costă între 65 şi 250 de lei

Artistul va interpreta un repertoriu complex de colinde, pe 26 decembrie, la Ateneul Român, invitatul special fiind muzicianul Marcel Octav Costea.

Grigore Leşe îşi va încânta spectatorii cu o serie de colinde pentru toate gusturile, de gazdă, profesionale, de june, de fată, de peţit, de dragoste, familiale, satirice, de război şi prizonierat, cosmogonice, şi cu melodii ce vestesc naşterea Mântuitorului. Propuse spre a deveni Patrimoniu Mondial UNESCO, aceste cântece şi texte străvechi, misterioase şi mito-religioase, cu teme biblice, vor fi dezlegate de cel mai tulburător glas al muzicii tradiţionale româneşti.

Artistul va beneficia şi de prezenţa unor colindători din Ţara Loviştei, iar invitatul special va fi muzicianul Marcel Octav Costea, care-l va acompania pe artist la orgă, pentru imnuri închinate Fecioarei Maria.

Biletele pot fi achiziţionate de astăzi, 13 noiembrie, de pe www.myticket.ro, precum şi din reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu şi casa de bilete a Sălii Palatului la mai multe categorii de preţ, în funcţie de distanţa faţă de scenă: 65, 85, 100, 135, 175 şi 250 de lei.

Evenimentul organizat de Emagic, cu sprijinul Volksbank, se va desfăşura sub patronajul Grupului Humanitas, editura ce a demarat conferinţele „Duminicile lui Grogore Leşe“, în librăria Humanitas-Kretzulescu, şi a publicat cartea cântăreţului.

grigore lese la ateneul roman
Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite