Elton John şi Britney Spears vor colabora pentru un nou cântec

0
0
FOTO Arhivă / EPA-EFE
FOTO Arhivă / EPA-EFE

Superstarul britanic Elton John şi artista pop Britney Spears vor colabora pentru un nou cântec, „Hold Me Closer” a anunţat luni casa de discuri care-l va distribui.

Momentan, data lansării nu este cunoscută. Această piesă va reprezenta revenirea lui Britney Spears după mai mulţi ani. 

Titlul este inspirat de versurile piesei „Tiny Dancer” a lui Elton John de la începutul anilor 1970. Anunţul vine după mai multe zile de speculaţii despre o posibilă colaborare între cele două vedete, scrie Agerpres.

Britney Spears a suferit un avort spontan

Britney Spears şi partenerul ei, Sam Asghari, au anunţat recent că artista a suferit un avort spontan. Cu câteva săptămâni înainte, Britney Spears publicase pe contul ei de Instagram un mesaj în care dezvăluia că era însărcinată.

Vestea a venit la doar cinci luni după ce Tribunalul din Los Angeles i-a redat artistei pop controlul asupra vieţii personale, punând capăt regimului de tutelă exercitată în principal de tatăl ei, Jamie Spears. Tutela fusese impusă prin ordin judecătoresc în 2008 din cauza unor tulburări de ordin psihologic ale vedetei, care a denunţat într-un proces intens mediatizat respectivul regim juridic, precizând că acesta a fost „abuziv” şi că a împiedicat-o să renunţe la un sterilet în pofida dorinţei sale de a avea alţi copii.

Mai multe - Muzică

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite