Artista olandeză Sharon Kovacs va susţine două concerte în România anul viitor

0
0
FOTO: news.ro
FOTO: news.ro

Artista olandeza Sharon Kovacs va susţine anul viitor două concerte în România, la Cluj-Napoca şi Bucureşti. Kovacs, numele cu care se prezintă pe scenă, va concerta pe 21 mai 2022, la /FORM Space din Cluj-Napoca, şi pe 22 mai, la Quantic Open Air din Bucureşti.

Kovacs a urmat cursurile Colegiului muzical din Eindhoven şi a atras atenţia încă de la lansarea primului său EP, „My Love”, iar albumul său de debut, apărut în 2015, „Shades of Black”, a ajuns în topurile din peste 35 de ţări. Zecile de milioane de vizualizări pe YouTube i-au adus prezenţe la festivaluri importante precum şi ocazia de a deschide concerte pentru artişti de top ca Robbie Williams.

Muzica ei are influenţe precum Amy Winehouse, Beth Gibbons şi Portishead, iar poveştile transpuse în compoziţiile sale pendulează între extremităţi complementare.

Evenimentele vor avea loc în conformitate cu regulile sanitare în vigoare la acel moment. Pentru fiecare show vor fi puse în vânzare 500 de bilete. Acestea pot fi cumpărate din reţeaua iabilet.ro.

Muzică


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri