Predicţii Globurile de Aur 2020: cine sunt favoriţii la principalele categorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Criticii de film străini se întrec în predicţii privind câştigătorii galei Globurile de Aur 2020, ceremonie care va avea loc în această noapte şi care dă oficial startul sezonului marilor premii hollywoodiene.

Cea de-a 77-a ediţie a Globurilor de Aur va avea loc pe 5 ianuarie la Beverly Hilton din Los Angeles, evenimentul fiind prezentat de actorul şi comediantul Ricky Gervais. 

Cu doar câteva ore înainte de aflarea marilor câştigători ai premiilor Globurile de Aur 2020 criticii de film fac ultimele predicţii, iar „The Irishman“ al lui Martin Scorsese este favorit detaşat la principalul trofeu – Cel mai bun film dramă

De cealaltă parte, experţii sunt convinşi că „Once Upon a Time in Hollywood“, refizat de Quentin Tarantino, va triumfa la categoria Cel mai bun film de comedie

În ceea ce priveşte însă Globul de Aur pentru Cel mai bun regizor, bătălia se dă între doi titani – Scorsese şi Tarantino –, dar criticii nu exclud nici o victorie a cineastului sud-coreean Bong Joon-ho, pentru „Parasite“. 

Lista completă a nominalizărilor la Globurile de Aur 2020 

La categoriile de interpretare însă planează incertitudinea în privinţa câştigătorilor Globurile de Aur 2020. Marii favoriţi pentru titlul de Cel mai bun actor într-un film dramă sunt Antonio Banderas („Pain and Glory“) şi Joaquin Phoenix („Joker“), în timp ce pentru Cea mai bună actriţă lupta pare a fi destul de strânsă între Charlize Theron („Bombshell“) şi Renée Zellweger („Judy“).

În schimb, Brad Pitt este unanim considerat câştigătorul unui Glob de Aur pentru rolul secundar din „Once Upon a Time in Hollywood“, în timp ce Jennifer Lopez este cotată cu şanse mari la un trofeu pentru partitura secundară din „Hustlers“. 

Eddie Murphy („Dolemite Is My Name“) şi Emma Thompson („Late Night“) sunt preferaţi pentru câştigarea Globurilor de Aur pentru rolurile principale din filme de comedie. 

Privind producţiile de televiziune, „Succession“ (HBO) şi „Fleabag“ (BBC) sunt principalele favorite pentru a se impune la categoriile Cel mai bun serial dramă, respectiv Cel mai bun serial de comedie, iar „Chernobyl“ (HBO) este dat câştigător al Globului de Aur 2020 pentru Cea mai bună miniserie.

Iar actorii Olivia Colman („The Crown“), Phoebe Waller-Bridge („Fleabag“), Brian Cox („Succession“) şi Paul Rudd („Living With Yourself“) sunt favoriţi la câştigarea Globurilor de Aur pentru interpretare. 

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite