Detalii despre gala Oscar 2020: ce meniu vor avea starurile de cinema şi cât timp au la dispoziţie pentru discursuri

0
0
premiile oscar scena foto getty images

Nominalizaţii galei premiilor Oscar 2020 s-au întâlnit pentru fotografia oficială şi un dineu la care, între altele, au fost sfătuiţi să vină la ceremonie cu discursurile pregătite.

Cea de-a 92-a gală de decernare a premiilor Oscar va avea loc pe 9 februarie, la Los Angeles.

Producătoarele galei, Lynette Howell Taylor şi Stephanie Allain, au oferit indicaţii privind discursurile de mulţumire din seara galei.

Astfel, câştigătorii au la dispoziţie un minut de când le va fi anunţat numele şi până îşi încheie remarcile pe scenă, scrie Variety, citat de news.ro. Taylor i-a rugat pe nominalizaţi să vină pregătiţi cu discursurile.

De asemenea, Academia Americană de Film a anunţat că la gala Oscar oferă un meniu bazat pe legume.

La fel ca în cazul Globurilor de Aur, actorul Joaquin Phoenix a îndemnat Academia să aleagă un meniu vegetarian. 

Meniul de la Balul Guvernatorilor Academiei, care va avea loc după gala Oscar, va fi în proporţie de 70% vegetarian.

Ce staruri au fost prezente la dineu 

Nominalizaţii ediţiei de anul acesta a premiilor Oscar s-au întţlnit luni seară pentru fotografia oficială şi un dineu, unde au avut tot un meniu vegetarian. Evenimentul anual din Hollywood a început cu un cocktail, iar petrecerea a fost animată de DJ Kiss.

Bong Joon Ho, Greta Gerwig, Robert De Niro şi Brad Pitt s-au numărat printre cei ovaţionaţi când numele le-au fost strigate pentru fotografie. 

De la eveniment au lipsit, între alţii, Joaquin Phoenix, Margot Robbie, Antonio Banderas, Saoirse Ronan şi Scarlett Johansson, potrivit sursei citate. 

Charlize Therdon a venit însoţită de mama ei, Gerda Jacoba Aletta Maritz. „Este ziua ei de naştere“, a spus actriţa. „Cum vă place petrecerea pe care o dau pentru ea?”.

DiCaprio l-a adus la eveniment pe tatăl lui, George. Cineastul Quentin Tarantino a fost, de asemenea, prezent şi s-a lăudat cu cămaşa lui de bowling. Brad Pitt a fost asaltat de cereri de selfie-uri, iar şeful Netflix, Ted Sarandos, a conversat cu Al Pacino.

Programul oficial a fost demarat de David Rubin, preşedinte al Academiei americane de film din vara anului trecut, care a cerut un moment de reculegere pentru Kobe Bryant, care a murit duminică într-un accident de elicopter.

Fotografia oficială pentru gala premiilor Oscar 2020

image
Mai multe - Filme

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite