Cele mai mari eşecuri ale actriţelor care au jucat roluri de actriţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lindsay Lohan în rolul lui Elizabeth Taylor din pelicula „Liz şi Dick“
Lindsay Lohan în rolul lui Elizabeth Taylor din pelicula „Liz şi Dick“

A juca într-un film biografic este o metodă facilă de a câştiga imediat foarte multe premii. Există, însă, o excepţie notabilă: interpretarea rolului unei actriţe.

Nu prea există motive întemeiate pentru care cineva să facă un film biografic despre o artistă. Doar dacă nu cumva ar vrea să pună accentul pe aspectele tragice ale vieţii ei (aşa cum se întâmplă în mai toate filmele despre Marilyn Monroe) sau pentru că ar vrea să scoată în evidenţă numeroasele scandaluri din viaţa lor privată.

Jennifer Love Hewitt în rolul lui Audrey Hepburn din filmul „Povestea lui Audrey Hepburn

Alegerea lui Hewitt (cunoscută pentru bustul ei generos) în rolul unei actriţe celebre pentru figura ei subţire şi uşor androgină nu a fost una inspirată. Cu toate acestea, conform relatărilor istoricilor, scena în care Hepburn a aparut pe coperta revistei „Zoo“, a fost realizată cu exactitate.

Lindsay Lohan în rolul lui Elizabeth Taylor din filmul „Liz şi Dick

Extravaganta poveste de dragoste dintre actriţa Elizabeth Taylor şi Richard Burton, a ţinut primele pagini ale ziarelor în anii '60. Având în vedere că Lindsay Lohan ( celebră pentru scandalurile în care a fost implicată şi pentru dependenţa de droguri şi alcool) a fost aleasă pentru rol, acestă poveste ar fi putut deveni cel mai bun film făcut vreodată, chiar dacă ar fi fost condamnat de critici. Din păcate acesta nu a fost cel mai bun film făcut vreodată. Nici măcar nu a fost cel mai bun film din săptămâna în care a fost filmat.

 Ashley Judd şi Mila Sorvino în rolurile Norma Jean Dougherty, respectiv Marilyn Monroe, în filmul „Norma Jean şi Marilyn“

În acest film biografic, Marilyn Monroe este chinuită de trecutul ei, pe vremea când era necunoscuta Norma Jean. Ambele actriţe îşi dau toată silinţa să facă acestă idee să meargă, dar din păcate nici măcar actoria de top nu poate ascunde calitatea scăzută a acestui proiect.

Poppy Montgomery în rolul lui Marilyn Monroe, din filmul „Blonda

Dacă nu aţi văzut cel mai recent film despre Monroe, intitulat „Săptămâna mea cu Marilyn“, acesta merită văzut din două motive: primul, pentru că Michelle Williams a intrat foarte bine în pielea  regretatei actriţe, iar al doilea pentru că, dacă vrei să-ţi imaginezi o interpretare opusă, atunci vei avea o vagă idee despre cum a jucat Montgomery în „Blonda“.

Loni Anderson interpretând-o pe Jayne Mansfield în filmul „Povestea lui Jayne Mansfield“

Ca actriţă, ştii că ai probleme atunci când nu poţi să faci o figură bună într-un film biografic în care joci alături de Arnold Schwarzenegger. A avea o scenă în care momentul tău de glorie constă în dezgolirea pieptului spunând „Am mai multe de oferit decât Marilyn Monroe“ nu e un semn bun.

Dar să nu o plângem de milă pe Loni, deoarece această scenă a dus la căsătoria ei cu Burt Reynlods, aşa că putem concluziona că a fost o mişcare deşteaptă în cariera ei.

Faye Dunaway interpretând rolul lui Joan Crawford în pelicula „Draga mea mamă“

Acesta este un film drag tuturor, însă dacă eşti fan Joan Crawford, atunci nu vei fi mulţumit de interpretarea lui Dunaway. Chiar dacă interpretarea acestui rol a devenit memorabilă, nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor deoarece în unele secvenţe actriţa Faye Dunaway lasă de dorit.

Sienna Miller în rolul lui Edie Sedgwick din pelicula „Factory Girl“

Ai crede că pentru rolul acesta este destul de uşor să obţii o notă de trecere, mai ales că întreaga carieră a lui Sedgwick s-a limitat la filmele regizate de Andy Warhol, acestea nefiind foarte populare. Deşi filmul a fost descris ca fiind un eşec, prestaţia lui Miller a fost chiar decentă, asta dacă nu luăm în considerare zvonul conform căruia, una din scenele de sex între Miller şi interpretul personajului Billy Quinn, Hayden Christensen, s-a consumat la propriu, pe platoul de filmare.

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite