Cum poţi combate gastroenterita

Cum poţi combate gastroenterita

Consumă o cantitate foarte mare de apă deoarece gastroenterita te deshidrateează.

Dacă te-ai confruntat până acum cu stări de greaţă, vomă, sau diaree, apărute din senin, înseamnă că suferi de gastroenterită sau răceală la stomac. Afecţiunea apare din cauza unor viruşi la nivelul tractului gastrointestinal.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pentru vindecarea gastroenteritei, poţi căuta câteva căi de atac pe care să le pregăteşti acasă. În acelaşi timp, aceste remedii te asigură că simptomele răcelii se diminuează. Iată cum poţi trata simptomele gastroenteritei. Ceaiurile din plante s-au dovedit a fi foarte eficiente şi reuşesc să îţi liniştească stomacul. Poţi încerca oricare tip de ceai din plante, inclusiv cele de ghimbir şi ceai de mentă.

Hidratează-te constant

  • Consumă o cantitate foarte mare de apă deaorece gastroenterita te deshidratează.
  • Bea 2 linguri de oţet de cidru de mere, de 2-3 ori pe zi . Dacă simţi că gustul său este prea puternic, poţi încerca să îl consumi cu orice suc ​​de fructe, cum ar fi sucul de mere.
  • Ia un pahar cu apă şi adaugă câteva picături de suc de lămâie, zahăr şi un praf de sare. Bea această compoziţie de mai multe ori pe zi, când poţi. Te va ajuta să îţi refaci fluidele pierdute, precum şi sărurile.
  • Sucul de afine îţi poate fi benefic. Este mai bine să bei sucul în forma sa pură, decât să îl combini cu un alt suc.

Citeşte continuarea articolului pe clickpentrufemei.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările