Roxana Mihailescu

Roxana Mihailescu

 • acum 9 ani

  Zece teorii greşite legate de îmbătrânire

  Îmbătrânirea este un proces care îi sperie pe mulţi dintre noi, iar avertizările cu privire la bolile care apar odată cu înaintarea în vârstă nu fac decât să ne îngrijoreze şi mai mult. Însă cu o dietă adecvată şi cu exerciţii constante care păstrează inima sănătoasă, există şanse mai mari să ne asigurăm o viaţă lungă şi fericită.

 • acum 9 ani
 • acum 9 ani
 • acum 9 ani

  Barack Obama, despre vicepreşedintele Joe Biden: Arată destul de bine în costum de baie

  În disputele politice din Statele Unite ale Americii este loc şi de glumă – o demonstrează însuşi liderul de la Casa Albă, Barack Obama, candidatul democraţilor la alegerile din 6 noiembrie. Preşedintele în funcţia a glumit pe seama vicepreşedintelui Joe Biden, spunând că arată bine în costum de baie, în mijlocul unei discuţii despre politica externă a SUA privind Libia.

 • acum 9 ani

  FOTO Clanul Gaddafi. Unde au dispărut apropiaţii dictatorului libian, ucis în urmă cu un an

  S-a împlinit un an de la uciderea fostului preşedinte al Libiei, colonelul Muammar Gaddafi, în urma valului de proteste, parte a Primăverii Arabe, care a cuprins şi republica nord-africană. Însă stârpirea „capului” unui regim dictatorial nu implică neapărat şi amputarea „membrele” acestuia, unii dintre componenţii „clanului” Gaddafi găsindu-şi, între timp, refugiu în statele învecinate Libiei.

 • acum 9 ani

  Ordinea mondială nucleară, sub incertitudine în 2012

  Impasul nuclear dintre SUA şi URSS din urmă cu 50 de ani a împiedicat transformarea crizei rachetelor din Cuba într-un război. Însă în prezent există multe puteri nucleare cu interese diferite, ceea ce ridică semne de întrebare cu privire la stabilitatea noii ordini mondiale.

 • acum 9 ani
 • acum 9 ani

  Şapte motive pentru care ar trebui să nu săriţi peste micul dejun

  Indiferent că nu apuci decât să bei o cafea şi să mănânci o felie de pâine prăjită ori câteva cereale, micul dejun este nu numai un început frumos şi liniştit al zilei, dar este benefic şi pentru sănătatea minţii şi a trupului, după cum au demonstrat o mulţime de studii.

Vezi mai multe
Modifică Setările