Viorica Dăncilă revine. Fostul lider PSD anunţă că va lansa o carte-interviu în care vorbeşte despre relaţia cu Dragnea şi colaborarea cu actualii lideri ai partidului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul lider PSD Viorica Dăncilă a anunţat luni pe Facebook că în curând va lansa o carte-interviu realizată în colaborare cu jurnalista Marga Niţu. Titrată „Partea ei de adevăr”, volumul va cuprinde detalii despre relaţia fostului premier cu Liviu Dragnea sau colaborarea cu actuala conducere a PSD.

„Pentru a răspunde curiozităţii prietenilor şi neprietenilor, confirm faptul că foarte curând va avea loc lansarea unei cărţi-interviu, pe care am realizat-o în colaborare cu jurnalista Marga Niţu.

Am vorbit despre multe dintre provocările perioadei în care am fost prim-ministru, inclusiv despre relaţia cu Liviu Dragnea, dar şi despre campaniile electorale din 2019 şi colaborarea cu cei care astăzi conduc PSD.

Am fost şi rămân social-democrată şi un om de echipă, iar acesta e motivul principal pentru care am amânat lansarea acestui volum pentru perioada post-electorală. Sunt lucruri care trebuie spuse, fiindcă PSD nu se poate reclădi decât pe adevăr şi pe analiza obiectivă a problemelor trecutului”, a explicat Viorica Dăncilă pe Facebook.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite