VIDEO Ponta o ameninţă pe Grapini cu remanierea: „Dacă e nemulţumită, sigur găsim alt ministru mai bun“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Victor Ponta FOTO gov.ro
Premierul Victor Ponta FOTO gov.ro

Premierul Victor Ponta, aflat într-o vizită în Lituania, susţine că Maria Grapini,  ministrul delegat pentru IMM-uri, Afaceri şi Turism, poate demisiona dacă  este nemulţumită de mediul de afaceri din  La rândul său, Maria Grapini a afirmat că va demisiona din funcţia de ministru dacă premierul îi va solicita acest lucru.

UPDATE Maria Grapini: „Nu am ajuns încă la actul de demisie, dar dacă premierul îmi va cere demisia, voi pleca din Guvern. Îmi asum ceea ce am spus, dar declaraţia mea trebuie luată în întreg contextul. Domnul premier trebuie să citească toată declaraţia mea“, a declarat Grapini.

Întrebat cum comentează afirmaţiile Mariei Grapini, care susţinuse că are impresia că „merge pe contrasens“ când prezintă dificultăţile firmelor în Guvern, Ponta a răspuns: „Dacă e nemulţumită, sigur găsim un alt ministru mai bun“.

Anterior, Maria Grapini declarase că dificultăţile întâmpinate în mediul de afaceri „nu se înţeleg perfect la nivelul Guvernului“.

„Nu se înţeleg perfect problemele mediului de afaceri la nivelul Guvernului. Am impresia că uneori merg pe contrasens când mă duc cu anumite lucruri preluate din mediul privat, dar asta este problema mea. De aceea, mi-aş fi dorit ca mai mulţi oameni de afaceri să-şi asume acest risc şi să fie dispuşi să-şi bage în acest malaxor întreaga carieră. M-am dus în sistemul public cu dorinţa de a încerca să transmit în Executiv problema reală din mediul economic“, a spus Grapini, în cadrul conferinţei „Mediafax talks about SME’s“.

„Dacă s-a înţeles că eu am apăsat prea mult pe Guvern este ceva unicat, pentru că niciun ministru nu a venit până acum şi să spună ce prost e Guvernul. Nu? Intru şi eu în Cartea recordurilor“, a mai spus ministrul.

Grapini: Pot intra în Cartea Recordurilor, niciun ministru n-a spus până acum ce prost e Guvernul

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite