Ungureanu: Mă gândesc foarte serios să-mi dau demisia din PNL. Nu ne mai leagă nimic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Răzvan Ungureanu
Mihai Răzvan Ungureanu

Mihai Răzvan Ungureanu este hotărât să-și dea demisia din PNL, argumentând că acest partid nu mai este unul de dreapta și că liberalii au contribuit la dărâmarea Guvernului său.

Invitat la Realitatea TV, fostul premier a ținut să arate că actuala orientare politică a PNL-ului nu mai corespunde convingerilor lui politice, el fiind un "om de dreapta". "Sunt un om de dreapta şi merg cu cei care susţin dreapta, evident merg cu cei care susţin dreapta. PNL în momentul de faţă susţine dreapta? Nu cred! În momentul de faţă PNL este într-o alianţă împotriva naturii", a declarat Ungureanu.

Omul politic a oferit și câteva argumente pentru decizia lui de a demisiona din PNL, amintind de moțiunea de cenzură în urma guvernul condus de el a căzut. "Nu văd absolut niciun impediment în a-mi da demisia formal şi foarte clar din PNL. Este partidul care m-a dat jos, a dat jos Guvernul Ungureanu, s-a exprimat în felul în care a izbutit să o facă la moţiunea de cenzură, deci afectiv în momentul de faţă, sau politic, nu văd ce ne-ar putea lega", a afirmat fostul premier.

Deși părea hotărât să-și dea demisia din partid, atunci când a fost chestionat dacă chiar o va face, Ungureanu a spus: "Acest lucru este foarte serios luat în considerare".

Actualul statut al lui Ungureanu în cadrul PNL este de membru autosuspendat.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite