Tudose: Minciuna şi incompetenţa Guvernului sunt acoperite doar de sloganuri populiste

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Tudose FOTO: Mihai Tudose / Facebook / Captură conferinţă de presă
Mihai Tudose FOTO: Mihai Tudose / Facebook / Captură conferinţă de presă

Fostul premier Mihai Tudose critică Guvernul pentru amânarea majorării alocaţiilor şi atrage atenţia asupra faptului că actualul Guvern şi-a asumat respectarea legilor, însă acum amână majorarea cuvenită prin lege.

<<„Guvernarea stearpă a României „educată”

După ce în toată perioada pandemiei nu au fost capabili să prezinte un program complet şi credibil al măsurilor de protecţie, chinuind copiii cu un învăţământ online precar, mai mult imaginar, au atins acum apogeul ipocriziei şi al cinismului prin amânarea majorărilor cuvenite prin lege. Coaliţia Minciunii şi Austerităţii anunţă părinţii că micuţii lor nu contează, că deh, nu votează, deşi aceeaşi echipă guvernamentală şi-a asumat la învestire respectarea legilor, pe care acum refuză să le mai respecte. Practic, mesajul PNL-USR-Plus-UDMR pentru milioanele de copii din România este unul simplu – Ghinion! Zilnic vedem că aroganţa, dezinteresul, cinismul, minciuna şi incompetenţa Guvernului României sunt acoperite doar de sloganuri populiste fără niciun fel de corespondent în viaţa reală>>, a transmis fostrul premier pe Facebook.

El a criticat şi mesajele transmis de premier cu privire la economie, despre care fostul premier spune însă că „lipseşte cu desăvârşire”. 

<<Totul este fantastic pentru ei, economia explodează în fiecare zi pe pagina de facebook a premierului Cîţu, singura problemă fiind că lipseşte cu desăvârşire. În buzunarul gol al românului, adevărul începe să fie din ce în ce mai vizibil>>, a transmis Mihai Tudose. 

Tudose este de părere că membrii Guvernului „sunt preocupaţi doar cu atacarea PSD” şi cu alegerile pentru conducerea partidelor ce urmează să aibe loc în toamna acestui an în toate cele trei partide din coaliţia de guvernare. 

<<„Domnii” de la guvernare sunt preocupaţi doar cu atacarea PSD şi cu alegerile din propriile partide, în rest nu aud, nu văd, nu îi interesează că economia se duce de râpă, la fel şi şansele copiilor români de a creşte şi de a performa aici, în ţara lor. În „România educată”, autorităţile au ajuns să îşi cam bată joc de viitor. De viitorul lor, al tuturor copiilor, de viitorul României>>, a mai transmis Mihai Tudose pe Facebook. 

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite