Traian Băsescu, despre Cioloş: Stai cu plagiatorul Tobă la dreapta, în şedinţe, şi te faci că nu vezi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Mişcării Populare, Traian Băsescu, a declarat, sâmbătă, că premierul Dacian Cioloş riscă să se compromită în absenţa unor măsuri privind demnitarii acuzaţi de plagiat, el acuzându-l şi pe ministrul Educaţiei, Adrian Curaj, că nu face nimic pentru rezolvarea problemei.

„Avem şi o explicaţie şi asta îl va compromite pe Cioloş, până la urmă. Stai cu plagiatorul Tobă la dreapta, în şedinţele de Guvern, stai cu academicianul Curaj de la Academia de Ştiinţele Securităţii, în acelaşi Guvern, şi te faci că nu vezi că în jurul tău este o cangrenă care nu poate să facă decât rău societăţii româneşti”, a declarat Traian Băsescu, la Consiliul Naţional al MP.

Fostul preşedinte a mai afirmat că liderul UNPR, Gabriel Oprea, este ”stâlpul doctoratelor” din România şi îl acuză pe ministrul Educaţiei, Adrian Curaj, că nu face nimic pentru a rezolva problema celor acuzaţi de plagiat.

„Stâlpul doctoratelor, Gabriel Oprea, până la mai proaspătul intrat în club Buşoi, sunt nişte figure triste ale vieţii politice româneşti, care încearcă să se definească a fi în grupul de elită intelectuală al ţării, iar ei sunt nişte prăpădiţi care copie precum elevii de liceu. De regulă, când copiezi la facultate sau la liceu, te exmatriculează. Pe ăştia văd că îi ţine ministrul Curaj şi nu are curaj să transfere către opinia publică nici măcar lista completă a doctorilor din România, să ia o măsură, cum a vrut să ia doamna Prună pentru marii academicieni din puşcării. Curaj nu ştie cum să lase acest ghiveci neatins, ori acesta este un ghiveci al corupţiei intelectuale. Asta sunt oamenii ăştia. Nu sunt mai prejos decât cei care fură din bugetul de stat(…) Sunt nişte plagiatori fără niciun Dumnezeu!”, a mai declarat Traian Băsescu.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite