Surse. Ciucă „a sigilat” biroul lui Antonel Tănase, fostul SGG

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul interimar Nicolae Ciucă le-a transmis oamenilor din Guvern să nu intre nimeni în biroul lui Antonel Tănase, fostul SGG, după ce liberalul a fost forţat să-şi dea demisia, susţin surse politice pentru „Adevărul”.

Nicolae Ciucă a început interimatul chitit să facă ordine la guvern, adică prin cererea demisiilor mai multor liberali apropiaţi de Ludovic Orban. Una din primele persoane care s-au conformat a fost Antonel Tănase, secretarul general al SGG. 

Imediat după demisia acestuia, Antonel Tănase le-a transmis celor din echipa fostului SGG să nu intre nimeni în birou până la noi decizii din partea sa. De altfel, Nicolae Ciucă i-a supărat pe liderii PNL pentru modul cum a gestionat începutul de interimat, ceea ce a dus şi a revolta internă, în condiţiile în care era văzut ca favorit al lui Klaus Iohannis pentru a fi propus premier. 

Conducerea liberală a votat însă covârşitor pentru varianta Florin Cîţu premier. De altfel, conducerea PNL începe astăzi negocierea formală cu celelalte forte politice din Parlament.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite