Şoşoacă, la moţiunea împotriva lui Năsui: „Am învăţat azi să am grijă cu cine să vorbesc, că oricine poate fi securist”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Diana Şoşoacă, senatoare independentă. FOTO: Mediafax/ Alexandru Dobre
Diana Şoşoacă, senatoare independentă. FOTO: Mediafax/ Alexandru Dobre

Senatoarea independentă Diana Şoşoacă a declarat marţi, în plenul Senatului unde s-a dezbătut moţiunea simplă împotriva ministrului Economiei, că de la această moţiune a învăţat să aibă grijă cu cine vorbeşte, întrucât „este posibil ca oricine să fie securist”. Senatoarea a mai spus că moţiunea nu va trece pentru că există în Parlament „o puetere dictatorială”.

„De la această moţiune am învăţat să am grijă cu cine vorbesc pentru că e posibil ca oricine să fie securist. Să am grijă pentru că toţi cei de aici sunt vinovaţi pentru cei 31 de ani în care Ministerul Economiei a fost disfuncţional. Claudiu Năsui nu prea ştie cum e cu legalitatea ministerului pe care îl conduce pentru că atunci când şi eu şi domnul Terheş ne-am dus să vorbim despre mineri, dânsul nu a vrut să ne răspundă. Nu de alta, dar Guvernul este numit, iar parlamentarii sunt reprezentanţi ai poporului. Iar noi veneam cu nişte solicitări.

Am mai pierdut încă o zi, în loc să rezolvăm problemele esenţiale ale României, întrucât această moţiune din păcate nu va trece. Nu va trece pentru că avem aici o putere dictatorială” a declarat Diana Şoşoacă marţi, în plenul Senatului unde s-a dezbătut moţiunea simplă împotriva ministrului Economiei, Claudiu Năsui. 

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite