Rareş Bogdan: Bugetul de la Capitală va trece. Este obligatoriu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rareş Bogdan FOTO: Rareş Bogdan / Mediafax
Rareş Bogdan FOTO: Rareş Bogdan / Mediafax

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, i-a felicitat pe colegii săi liberali din Consiliul General al Primăriei pentru modul în care au lucrat şi a dat asigurări că bugetul va fi adoptat în zilele următoare, fiind obligatoriu acest lucru.

Rareş Bogdan a precizat faptul că primarul capitalei şi consilierii PNL poartă discuţii referioare la forma bugetului. 

„Primul lucru pe care vreau să vi-l spun este că bugetul va trece. Vreau să îi felicit pe colegii mei, în frunte cu Stelian Bujduveanu, viceprimarul nostru, şi pe toţi cei 12 consilieri generali PNL pentru felul în care au înţeles să fie alături de bucureşteni şi şi-au luat rolul în serios, fiind cât se poate de raţionali şi de pozitivi”, a declarat Rareş Bogdan la Antena 3. 

Prim-vicepreşedintele este de părere că trebuie văzut cum s-au desfăşurat negocierile cu privire la bugetul capitalei. 

„Este obligatoriu să ne punem la masă şi să votăm bugetul. Este o chestiune de comunicare. Sunt de acord cu dânşii că nu trebuie să creştem din pix absolut nimic. În acelaşi timp, trebuie să vedem dacă în cele şase săptămâni în care s-au purtat negocierile pe buget, la care a participat şi viceprimarul USR-PLUS Horia Tomescu şi viceprimarul PNL Stelian Bujduveanu, lucrurile au arătat într-un anumit fel şi cu o seară înainte a avut loc acea conferinţa de presă şi s-a întâmplat blocajul respectiv.”, a mai precizat prim-vicepreşedintele PNL.

Rareş Bogdan a negat şi acuzaţiile mai multor membri ai USR-PLUS conform cărora Nicuşor Dan ar refuza dialogul, spunând că PNL nu-I poate reproşa primarului lipsa de comunicare.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite