PSD, mesaj de condoleanţe pentru familia lui Florin Cioabă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Cioabă s-a stins din viaţă duminică FOTO Arhiva Adevărul
Florin Cioabă s-a stins din viaţă duminică FOTO Arhiva Adevărul

Partidul Social Democrat (PSD) transmite un mesaj de condoleanţe familiei Cioabă, în care îşi exprimă regretul pentru pierderea suferită de aceasta, dar şi de comunitatea romă.

„Partidul Social Democrat îşi exprimă regretul pentru trecerea în nefiinţă a lui Florin Cioabă şi doreşte să transmită expresia întregii sale compasiuni pentru familia îndurerată", se arată într-un mesaj transmis de PSD, pentru Mediafax.

Mai mulţi politicieni şi-au exprimat regretul faţă de moartea autointitulatului rege al romilor, Florin Cioabă, având numai cuvinte de laudă la adresa acestuia. La doar câteva minute după aflarea veştii că Florin Cioabă s-a stins din viaţă, preşedintele Traian Băsescu şi fostul şef al statului, Ion Iliescu, au transmis condoleanţe familiei. Ion Iliescu consideră că moartea lui Florin Cioabă este o pierdere reală pentru comunitatea romilor.

Florin Cioabă, autointitulat regele romilor, a murit duminică în timp ce era internat într-un spital din Antalya, precizează Centrul Creştinilor Romi. Acesta a încetat din viaţă, la vârsta de 58 de ani, în spitalul Akdeniz Üniversitesi din Antalya, unde medicii îi montaseră, vineri, un dispozitiv care să-i ajute inima să pompeze sânge.

Materiale pe aceeaşi temă:

Reacţiile politicienilor după moartea lui Cioabă. Băsescu: „A fost un adevărat lider şi un sprijin pentru comunitatea romă“

UPDATE FOTO Florin Cioabă a murit. Acesta va fi adus în ţară luni, cu un avion privat

Dorin Cioabă: „Traian Băsescu a sunat de mai multe ori pentru a se interesa de starea tatălui meu“

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite