Prima zi de Parlament. Toţi ochii pe Corina Bogaciu, sexy-deputata PSD. Cum a venit îmbrăcată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În prima zi de Parlament, cea mai mare agitaţie a creat-o Corina Alexandra Bogaciu, sexy-deputata din PSD, care a făcut  cunoştinţă, pentru prima dată, cu luminile reflctoarelor. Tânăra deputată de Ilfov a afişat o imagine de şcolăriţă şi s-a încurcat la completarea declaraţiei de avere.

În prima zi de Parlament, cei mai matinali au fost deputaţii şi senatorii aflaţi la primul mandat, care au venit de la primele ore ale dimineţii pentru a îndeplini formalităţile necesare pentru a-şi prelua mandatul. Toată presa o aştepta pe Corina Alexandra Bogaciu, cea mai tânără deputată din PSD, cunoscută în presă datorită ipostazelor deocheate în care a pozat. În vârstă de numai 27 de ani, Corina Alexandra Bogaciu, pusă pe lista PSD Ilfov de primarul general Gabriela Firea, a venit însoţită la Parlament de un bărbat care i-a ţinut geanta şi care i-a dat instrucţiuni în permanenţă.

Decolteul generos din fotografiile de pe Facebook a fost acoperit de o cămaşă neagră închisă până la gât, asortată cu pantaloni negri şi sacou alb şi larg (foto MEDIAFAX). Tânără deputată a întâmpinat probleme la completarea declaraţiilor de avere şi de interese. Bărbatul care a însoţit-o a dat mai multe telefoane pentru a întreba ce bunuri şi venituri obţine Corina Bogaciu, absolventă a Colegiului Tehnic. Camerele de luat vederi ale televiziunilor au însoţit-o pe tânăra deputată pe tot parcursul procedurii de preluare a mandatului – completarea formularelor, poza de legitimaţie ridicarea cartelei de vot. Zgârcită la vorbă, Corina Bogaciu nu a vrut să se oprească să vorbească cu jurnaliştii, cărora le-aaruncat doar câteva vorbe peste umăr.

image

„Mă simt ca la şcolile de vară”
Asemenea deputatei PSD de Ilfov, toţi deputaţii şi senatorii au îndeplinit formalităţile necesare pentru a prelua mandatul de parlamentar. Printre primii care au auns la Parlament au fost deputaţii USR Nicuşor Dan şi Cristian Ghinea, deputatul PMP Robert Tucescu, senatorul PNL Răducu Filipescu, preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Mihai Fifor. “Mă simt ca la şcolile de vară pe care le făceam când eram matematician. Tot aşa, era un comitet de primire şi completam tot felul de hârtii şi după aceea primeam nişte materiale şi ne apucam de studio”, a spus Nicuşor Dan, despre prima zi în Parlament în calitate de deputat.

Aflat la primul mandat de senator, Cristian Ghinea spune că a reuşit să nu se piardă prin imensa clădire a Parlamentului, dar că este prea devreme pentru a-şi forma chiar şi o primă impresie. “Nu pot să-mi fac o impresie după 5 minute cum e, o să vă, am suficient timp. Nu m-am rătăcit”, a spus Cristian Ghica, senator din partea USR. Atât la Camera Deputaţilor, cât şi la Senat, au fost organizate Centre de primire a deputaţilor şi senatorilor. Pentru cei mai puţin familiarizaţi cu clădirea Parlamentului, au fost amenajate indicatoare care ghidau către cele două sălii, plus o hartă cu sălile Parlamentului.

Răducu Filipescu, preşedinte al Consiliului Judeţean Călăraşi timp de patru mandate, nu cunoaşte procedura parlamentară, dar ştie sigur că vrea să ajungă membru în Comisia de Administraţie. ”O să merg probabil în Comisia de administraţie. M-am lovit de foarte multe legi care mie mi s-au părut total deplasate şi ca şi idee - simplificarea acestor legi în aşa fel încât primarii care acum au tot felul de temeri în a-şi pune în aplicare promisiunile. Cu procedura în Parlament sunt la primii paşi”, a admis Răducu Filipescu, senator PNL.

Toţi cei 465 de deputaţi şi senatori trebuie să treacă de această procedură pentru a devein efectiv, parlamentar.Centrele de primire sunt deschise până mine, ora 12.00, înainte de primul plen reunite al Camerei Deputaţilor şi Senatul, la care se va adresa preşedintele Klaus Iohannis.
.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite