Preşedintele Camerei Deputaţilor anunţă ce ar vrea să discute cu oficialii de la Kiev în cadrul vizitei în Ucraina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a anunţat ce discuţii ar vrea să aibă cu liderii de la Kiev în cadrul vizitei pe care o va efectua în Ucraina. Social-democratul vrea să îi asigure pe ucraineni că activitatea economică a ţării vecine va continua cu sprijinul României, permiţând ca mărfurile din Ucraina să tranziteze ţara noastră.

„Săptămâna viitoare o să fac o deplasare şi în Ucraina. O să avem discuţii şi cu omologul meu din Ucraina, sperăm că şi cu prim-ministrul şi cu preşedintele Ucrainei. Îi asigurăm că, logistic, România se pregăteşte atât pe zona umanitară, dar şi pe zona comercială ca mărfurile din Ucraina să tranziteze România şi să meargă mai departe către statele civilizate. Activitatea economică să continue din Ucraina prin România”, a declarat Marcel Ciolacu, marţi, într-o vizită la Constanţa.

Preşedinţii celor două Camere ale Parlamentului României, Marcel Ciolacu (Camera Deputaţilor) şi Florin Cîţu (Senat), au fost invitaţi să efectueze o vizită oficială în Ucraina. Cei doi oficiali români ar urma să se deplaeze şi în zonele cele mai afectate de invazia Federaţiei Ruse. Nu a fost anunţată până la acest moment data oficială a deplasării.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite